Hoşgeldin Ziyaretçi, Henüz üye değil misiniz? Üye ol  
Modeller   Diyagramlar   Radar  

İstanbul için KAR Tahminleri (KAR Sevdalıları)

GEBZEDE PAZAR GÜNÜ SICAKLIK 1 DERECEYE KADAR DÜSECEK 3 GÜN KAR YAĞISI VAR PAZAR GÜNÜ EN ETKILI GÜN

https://www.mgm.gov.tr/?il=Kocaeli&ilce=Gebze
  Beğenenler:
  • Burak1980, Ekrem14, hacimurat

Dek olurmu bilmiyorum  ama olmazsa havada görürüz yoksa sonrası sıcaklık artıyor.Dek olursa tatından yenmez.Tahminci arkadaşlar cevap bekliyorum

Selam arkadaşlar site yöneticileri mi bölge bölge konu açma durumu var mıdır Örneğin Ege Bölgesi ayrı bir başlık altında �ç Anadolu Bölgesi ayrı başlık altında şeklinde konu başlıkları açılarak her bir bölgenin ayrı değerlemesi yapılabilir mi teşekkürler
  Beğenenler:
  • Emre10

Hala cevap yok... Sefa nın arka bahçeye kaç cm. kar yağacak....?
Kar Mutluluktur 
  Beğenenler:
  • Captmehmet, Emre10, Hasan

(01-12-2021, 02:41 PM)Hasan Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Selam arkadaşlar site yöneticileri mi bölge bölge konu açma durumu var mıdır Örneğin Ege Bölgesi ayrı bir başlık altında �ç Anadolu Bölgesi ayrı başlık altında şeklinde konu başlıkları açılarak her bir bölgenin ayrı değerlemesi yapılabilir mi teşekkürler

Aynı fikirdeyim.
❄️☃️乇爪尺乇⛄❄️

Ben tahmin değil ama temenni edeyim 100 ile 150 cm Smile

Ya daha dün susurluk için cuma gece kar cumartesi hafif yağmur güneş pazar pazartesi salı öğleye kadar kar gösteriyordu şu an kar pazar pazartesi göstermeye başladı insallah diyoruz 19 güncellemesi yine bizim istediğimiz gibi olur ..modeller her guncellemede farklı bi cıktı sunuyor

(01-12-2021, 02:45 PM)Emre10 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
(01-12-2021, 02:41 PM)Hasan Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Selam arkadaşlar site yöneticileri mi bölge bölge konu açma durumu var mıdır Örneğin Ege Bölgesi ayrı bir başlık altında �ç Anadolu Bölgesi ayrı başlık altında şeklinde konu başlıkları açılarak her bir bölgenin ayrı değerlemesi yapılabilir mi teşekkürler

Aynı fikirdeyim.

Dostlar bu konuda önemli fikir alışverişleri ve istişareler yapıyoruz. Çok sıkı yeni tahmincilerle ve bölge bölge tahminlerle dolu bir forum olmak için gayret ediyoruz. Her günümüz aynı olmasın diye çok uğraşıyoruz inanın. İnşallah yakın zamanda bu konularda gelişmeler kaydetmeyi de planlıyoruz.
  Beğenenler:
  • adakar, Burak1980, Emre10, Hasan, Olyosmanli, Snowsedat, ThunderSnow

Biz bu konuda önce sitede kendine bu mesuliyeti alacak ve gelişme gösterecek kişileri bulmak için bir ilan yapmıştık fakat kimse yanaşmadı, şuan nasıl bölge bölge bir ayrım yaparız ve bu ayrımlarla sorulan sorulara nasıl cevaplar bulabiliriz bunları araştırıyoruz, bilinmesini isteriz ki siteyi geliştirmek için sürekli çalışıyor ve düşünüyoruz,

Buradan tekrar söylemiş olalım kendine güvenen arkadaşlarımız varsa yönetim ile iletişime geçip bölge sorumlusu seviyesine çıkartabiliriz,

Fakat bu kişilerin aktif göstermesi büyük önem arz ediyor..
  Beğenenler:
  • adakar, Burak1980, Hasan, Olyosmanli, Snowsedat, Xooner

(01-12-2021, 03:16 PM)ThunderSnow Adlı Kullanıcıdan Alıntı:

Biz bu konuda önce sitede kendine bu mesuliyeti alacak ve gelişme gösterecek kişileri bulmak için bir ilan yapmıştık fakat kimse yanaşmadı, şuan nasıl bölge bölge bir ayrım yaparız ve bu ayrımlarla sorulan sorulara nasıl cevaplar bulabiliriz bunları araştırıyoruz, bilinmesini isteriz ki siteyi geliştirmek için sürekli çalışıyor ve düşünüyoruz,

Buradan tekrar söylemiş olalım kendine güvenen arkadaşlarımız varsa yönetim ile iletişime geçip bölge sorumlusu seviyesine çıkartabiliriz,

Fakat bu kişilerin aktif göstermesi büyük önem arz ediyor..

Hocam çok haklısınız sıkı tahmincileri ihtiyaç var Maalesef benim bir tahmin gibi veya analiz gibi bir yeteneğim ve bilgim yok Keşke olsaydı taşın altına elimi ben de sokardım umarım bundan sonraki süreçte iyi tahminci lerimiz olur iyi geliştirmek için gereken ne ise ben bir şeyler yapmaya hazırım ama dediğim gibi hava olayları ile ilgili olarak hiçbir bilgim Maalesef yok
  Beğenenler:
  • ThunderSnow

Konuyu Okuyanlar:
taboo1, 47 Ziyaretçi