Hoşgeldin Ziyaretçi, Henüz üye değil misiniz? Üye ol  
Modeller   Diyagramlar   Radar  

İstanbul için KAR Tahminleri (KAR Sevdalıları)

(Son Düzenleme: 01-10-2021, 04:25 PM, Düzenleyen: KardanadamEmin.)

(01-10-2021, 03:25 PM)Xooner Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Soğuma ile yağış çakışması önemli ama benim için daha önemli olan yağışın artarak gelmesi. Evet kar'a hasretiz ama ilk etapta yağışın miktarı, türü ne olursa olsun, çok daha önemli.

Kar istediğimiz, beklediğimiz gibi gelmese de moral bozmak yok. Şimdiden belirteyim, bol yağmur gelirse de sevineceğiz. Asıl kış yeni başlıyor.

Ay sonu, Şubat ve Mart. Kar yağacak çok vaktimiz var inşallah. Önce bi soğusun deniz, toprak. Önce bi kuraklık korkusu kalksın zihnimizden. Sonrası doyasıya kar kovalayacağız inşallah.

Kısacası, haftaya bol yağış ve oldukça soğuk, kışa yakışır havalar gelsin, asıl hasretimizi sonraki haftalarda kovalayalım. Haftaya kar olmasa da moral bozmak yok. Bana kızmak da yok. Lütfen Smile

Soner'im kim demiş kızmak yok diye? Küplere bile binerim alimALLAH.. Smile Spiteful eye Smile biz burda boşamı nefes tüketiyoruz? Valla yıkarım, dağıtırım heryeri, varmı öyle 3 köfteye, 5 ekmek? Spiteful Smile Smile Big Grin Big Grin

(Son Düzenleme: 01-10-2021, 04:42 PM, Düzenleyen: snow41.)

(01-10-2021, 03:14 PM)byarslan Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Mgm haftaya pazar için yurt geneli ve İstanbul'a çevresi için KAR ikonu koymuş hayırlısı inşallah   Smile ates
resim

Merak etmeyin cuma cumartesi kky yarine kar ikonu gelecek sali gunu ???
Hersey bekledigimiz gibi yolunda

Pazartesi sali lodos var sicaik yukselecek sali carsamba kuvvetli yagis var carsambadan itibaren sicaklik dusuyor persembe gecesi soguklar geliyor cuma gunu kky seklinde baslayacak yagislar KAR sekline donecek sicakliklar 4 - 5 derecelere dusecek

Yarın (Pazartesi) akşam model çıktıları herşeyi az çok belli eder diye düşünüyorum. Ab alanlarının fazla olduğu bir sistem. Hiç gerek yok 1-2 güncellemeyle moral bozmaya.
  Beğenenler:
  • Erol Bıldırcın, KardanadamEmin

Gebzexe sicaklik 8 derece ve dun aksamdan beri bugun de hic durmadan yagan guzel bir yagmur var su an orta kuvvette yagiyor yagmuru bile ozledik
  Beğenenler:
  • Burçin tugay, Erol Bıldırcın, hacimurat

Radarda sarı kutleler var özellikle Avrupa yakasında sağlam Yağmur yağan yerler olmali

(01-10-2021, 02:19 PM)Balliarioglu Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Merhaba;

Bir sey merak ettim bu sistemde deniz etkisi olabilir mi? Özellik istanbul anadolu yakasi icin.

Benimde merak ettiğim konu bu  tapansmile uzman tahmincilerimizden bu konu ile ilgili yorumları alalım...
SUDAN ADAM
  Beğenenler:
  • adakar, Snowsedat

Bazıları bunu yazdığım için bana kızabilir ancak ben yine de belirtmek istiyorum. Aksiyonun ve heyecanın fazla olacağı günlere yaklaşıyoruz. Lütfen bilgi kirliliği olmaması adına ve forumu düzgün takip edebilmek adına alakasız sorular sorulmasın. Bu başlık altında "Abi Düzce'nin şansı nedir?" , "Kastamonu Cide'de 1 metre kar yağar mı" gibi sorular olmasın istiyoruz. Yurt geneli tahminlerin yapıldığı ayrı bir forum konusu var zira.

Tahminci arkadaşların kızacağı bir soru soracağım. Ama cuma günü gün boyu arabayla dışarıda olacağım için merak ediyorum. Cuma günü Allahın izniyle yağacak kar yerde örtü oluşturacak cinstenmi olur acaba. Bu konuda tahmin var mı? Teşekkürler.

(01-10-2021, 06:03 PM)zerensefa Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
(01-10-2021, 02:19 PM)Balliarioglu Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Merhaba;

Bir sey merak ettim bu sistemde deniz etkisi olabilir mi? Özellik istanbul anadolu yakasi icin.

Benimde merak ettiğim konu bu  tapansmile uzman tahmincilerimizden bu konu ile ilgili yorumları alalım...
Perşembe cuma olmaz karayel var c tesi pazar olabilir ama öğlen çıktısı kötüydü akşam modeline bir daha bakmak lazim

(01-10-2021, 06:24 PM)Anthem Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Tahminci arkadaşların kızacağı bir soru soracağım. Ama cuma günü gün boyu arabayla dışarıda olacağım için merak ediyorum. Cuma günü Allahın izniyle yağacak kar yerde örtü oluşturacak cinstenmi olur acaba. Bu konuda tahmin var mı? Teşekkürler.

İnşallah örtü oluşturacak cinsten olur diyebiliyoruz şimdilik sadece.  Big Grin Önümüzdeki hafta içinden sisteme yaklaştıkca kesin ve net şeyler söylenecektir zaten.
SUDAN ADAM
  Beğenenler:
  • adakar, Burak1980, Captmehmet, KardanadamEmin, Snowsedat

Konuyu Okuyanlar:
fenerli, 69 Ziyaretçi