| |
(12-25-2020, 08:17 PM)Snowevren Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Abicim mükemmelsin.3 -4senaryo devasa sisteme ışık tuttuysa şu an ki diyagram ve modellerinde senin dediğin gibi kıymeti -harbiyesi yok öyle değil mi.Ellerine emeğine sağlık İlk 10 gün için hafiften işaret yapması gerekiyor artık. En azından hafta sonu bazı işaretler görmemiz gerekiyor. Bu tip sistemler öncesinde Avrupa içlerine giren siklonlar bizim ileriyi görmemize de engel oluyorlar Modelde ani hareketleri hafta sonu görmeliyiz.
Beğenenler:
• adakar, Antalyaspor1966, Burak1980, Canberk, Emir13, Emirsiyahbeyaz, Erol Bıldırcın, Fevzi, hacimurat, Hasan_iSTANBUL, KardanadamEmin, kral, Matikler, mehmet karsever, Memoli86, mirhan,
Aksam olmasina ragmen gece saatlerinde Gebzede sicaklik 21.55 itibariyla 14 derece lodos 20 km hizla esiyor disarda ilik bir hava var insallah yilbasindan sonra bu gidişat degisecek kis mevsiminde olmasi gerekenler olacak
(12-25-2020, 08:59 PM)snowserkan Adlı Kullanıcıdan Alıntı:(12-25-2020, 08:17 PM)Snowevren Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Abicim mükemmelsin.3 -4senaryo devasa sisteme ışık tuttuysa şu an ki diyagram ve modellerinde senin dediğin gibi kıymeti -harbiyesi yok öyle değil mi.Ellerine emeğine sağlık Bazı şeyleri gfs görmüş heralde
Beğenenler:
• AZOR, Hasan_iSTANBUL, kral, Memoli86, Poyraz, scream, Snowevren, Snowreis1360, Snowsedat, snowserkan
3 4 ocak gibi nao yamuk yapmazsa sistem bize geloo inşallah Serkanım karabiberim
(12-26-2020, 01:13 AM)AZOR Adlı Kullanıcıdan Alıntı:(12-26-2020, 12:57 AM)тaяaηтυℓa Adlı Kullanıcıdan Alıntı: 3 4 ocak gibi nao yamuk yapmazsa sistem bize geloo inşallah Serkanım karabiberim Nötre çıktığı o dönemde Avrupa'ya inen dev bir siklon var. Soğuk çekirdekli. Ardından negatife iniyor negatif olduğu dip noktada patern de bazı değişiklikler oluyor. Kuvvetle ihtimal sistem kuzeyimizde ki bir yüksek tarafından bloke edilecek. Bunu NAO hareketinden anlıyoruz. NAO negatif nötr kalmaya devam ediyor. Azor beklerken Sibirya desteği alabiliriz. Ural Yükseği pozisyon değiştirip siklonu veya üst seviye soğuğunu üzerimize kilitleyebilir. Bir sürü olasılık var
Beğenenler:
• adakar, AZOR, Burak1980, Emirsiyahbeyaz, Hasan_iSTANBUL, kral, mehmet karsever, Memoli86,
Kirginim sizlere doğru alanda soru sorup cevap alamadığım ve herkesin soru sorup cevap aldığını gördüm. Öyle ki her zaman soru sormam ve her zaman da söylemişimdir, ben hava olaylarından anlamam sadece sizleri takip etmeyi heyecanınızı seviyorum Kar yağmasını kar yağma ihtimalini seviyorum. Neyse hoş kalın hoşçakalın..
(12-26-2020, 10:05 AM)Hasan Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Kirginim sizlere doğru alanda soru sorup cevap alamadığım ve herkesin soru sorup cevap aldığını gördüm. Öyle ki her zaman soru sormam ve her zaman da söylemişimdir, ben hava olaylarından anlamam sadece sizleri takip etmeyi heyecanınızı seviyorum Kar yağmasını kar yağma ihtimalini seviyorum. Neyse hoş kalın hoşçakalın.. Hasan bey kardeşim merhaba. Forumumuzda sorulara cevap veren kişi sayısı çok az ve bazen bu tür mesajlar benim gözümden kaçıyor. Eğer sorunuza cevap alamamış iseniz hatırlatma yapmaktan çekinmeyin. Bilinçli yapılan bir şey olarak algılamayın. Şimdi arzu ederseniz sorunuzu tekrar sorabilirsiniz. Bilgim dahilinde cevap vermek isterim.
(12-26-2020, 10:08 AM)snowserkan Adlı Kullanıcıdan Alıntı:(12-26-2020, 10:05 AM)Hasan Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Kirginim sizlere doğru alanda soru sorup cevap alamadığım ve herkesin soru sorup cevap aldığını gördüm. Öyle ki her zaman soru sormam ve her zaman da söylemişimdir, ben hava olaylarından anlamam sadece sizleri takip etmeyi heyecanınızı seviyorum Kar yağmasını kar yağma ihtimalini seviyorum. Neyse hoş kalın hoşçakalın.. Serkan Bey ben doğru alanda soru sormak istedim açıkçası ege de hatta denizli de yaşadığım için ülke geneli alanında soru sormak istedim ancak herkes istanbula yoğunlaşmış durumda. Istanbul dışındaki illere haliyle bir önem verilmiyor bu çok doğal hepimiz istanbulu takip etmek zorundayız istanbula seviniyor istanbula üzülüyoruz. Sorum sadece kar anlamında denizli ne durumda bu kış onu öğrenebilmekti. Sizin değerli bilgilerinizden. |
| Konuyu Okuyanlar: |
| Erol Bıldırcın, KardanadamEmin, 45 Ziyaretçi |