| |
Emin bey hoşgeldiniz sizin enerjiniz ve katılımınızla inş bu kış sezon istediğimiz karı alacağız ? Gözüm hep sizi aradı ? iyiki varsınız
Emin Abi tekrar hosgeldin. Gerekirse hiç kar yağmasın ama hep söylediğim gibi sağlığımız ve ağız tadımız yerinde olsun. Herşey insanlar için derler ya sen anladın abi beni..
Ama müsait bir zamanında senden bi "gelioooo" alırız
Kar Mutluluktur
Beğenenler:
• adakar, Burak1980, hacimurat, Hasan_iSTANBUL, KardanadamEmin, kral, Snowsedat, ThunderSnow
(12-18-2020, 07:44 PM)Snowtime Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Emin Abi tekrar hosgeldin. Gerekirse hiç kar yağmasın ama hep söylediğim gibi sağlığımız ve ağız tadımız yerinde olsun. Herşey insanlar için derler ya sen anladın abi beni.. Hoşbuldum, KARdeşim..dediklerin çok doğru, hayat böyle birşey, herşey bizler için..Sağlık ve huzur önemli, gerisi teferruat...Müsait oldukça ara ara sizlerle olmak için fırsatlar oluşturmak için çalışacağım..Sizler benim için değerlisiniz..GELEEOOOO demek için az sabırrr..
(12-18-2020, 07:41 PM)Matikler Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Emin bey hoşgeldiniz sizin enerjiniz ve katılımınızla inş bu kış sezon istediğimiz karı alacağız ? Gözüm hep sizi aradı ? iyiki varsınız Çok tşkler KARdeşim..Güzel düşünceleriniz için çok sağolun, biz sizlerle biz olduk, sizlerlede ALLAH'ın izniyle olmaya devam edeceğiz..Bende sizleri çok özlemiştim..Sizde iyiki varsınız..Sevgilerimle..
(12-18-2020, 06:08 PM)Raulmarul Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Sibirya ekspresi emin bey hoş geldiniz siz olmadan olmuyor değerli yorumlarınızla umut aşılıyordunuz üstadım Hoşbuldum, KARdeşim. Güzel ve manidar sözleriniz için çok tşkler..Sağol, varol..Umarım yeni başlamış bu kış sezonunda bu sefer beklentilerimiz havada kalmayacak gibi görünüyor..Tahmin bizlerden, takdir ALLAH'tan diyelim..Saygılar..
(12-18-2020, 07:10 PM)Erol Bıldırcın Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Hoşgeldin forum un neşe si emin bey iyiki varsın RABBİM sana sağlık sıhhat huzur nasip etsin Hoşbuldum, Erol KARdeşim..Güzel düşüncelerin için çok tşkler..Sizde iyiki varsınız..Bundan sonra fırsat buldukça beraber olacağız, kısmet olursa.Sevgiler, saygılar..
|
| Konuyu Okuyanlar: |
| 18 Ziyaretçi |