Hoşgeldin Ziyaretçi, Henüz üye değil misiniz? Üye ol  
Modeller   Diyagramlar   Radar  

İstanbul için KAR Tahminleri (KAR Sevdalıları)

(12-18-2020, 05:10 PM)snow41 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
(12-18-2020, 03:21 PM)KardanadamEmin Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Selamün aleykum, hayırlı Cumalarınız, hayırlı haftasonlarınız olsun, değerli KARdeşlerim...Bugün küçük bir fırsat buldum ve sizleri unutmadığımı göstermek adına bir selam vereyim dedim...Sizleri inanın çok özledim. KAR yağmasınıda özledim..Bu sabah klişeleşmiş yaşantıma ara verip şöyle bir modelleri inceledim..Baktımki aysonuna doğru birtakım hareketlenmeler sözkonusu gibi..Umarım yanılmam, eskisi gibi çok fazla verileri takip edemiyorum malum sebeblerim dolayısıyla...Size şimdilik benim çok sevdiğim ama inandırıcılığı pek fazla olmayan CFS yi yılbaşı için bir modelini paylaşayım dedim...Sevgilerimle değerli arkadaşlarım... eye thumbsup
resim

Emin bey hosgeldiniz sizleri tekrar aramizda gormekten cok mutlu olduk insallah sikintilarinizi atlatmissinizdir tekrar sıkca sizi aramizda goruruz yoklugunuzu herkes hissetti sizi soranlar oldu
Eger siz geldiyseniz SIBIRYA EKSPRESI de yolda demektir o da gelecektir
Hoşbuldum KARdeşim...SİBİRYA EKSPRESİNİ bu sezonda ben kullanıp getireceğim, ALLAH nasip ederse...Sevgilerimle... thumbsup

(12-18-2020, 04:57 PM)hacimurat Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Emin abi hoş sefa geldin. Herşeyin bir tadı onsuz olmazı ve bir parçası olur ya. Sen de öylesin. Ve daha ayrı kalma. Çünkü değerlisin. Rabbim ne sıkıntın varsa gidersin.Serkan abi Allah senden de razı olsun. Şu diğer malum siteler gibi olmayıp bizi emek verip bilgilendirdiğin ve kar sevgimizi her daim sıcak tuttuğun için.

Çok tşkler, hoşbuldum KARdeşim, burası benim yuvam, arasıra uzak kalsamda gönlüm sizlerle, umarım problemlerim ALLAH'ın izniyle çözülürde yine sıksık aranızda olurum...Sevgilerimle... thumbsup

(12-18-2020, 05:02 PM)mirhan Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Emin abim tekrardan hoşgeldin inşallah kendinle beraber uğurda getirmişsindir uokluğun hissedildi gelir gelmez forumun havasını değiştirdin özletme kendini abim tekardan hoşgeldin

Hoşbuldum, Mirhan KARdeşim, hayat böyle birşey, bazen istemediğimiz şeyler yaşıyabiliyoruz, bende sizleri çok özlemiştim, umarım yine o günlere döneriz...Sevgilerimle.. thumbsup

Sevgili Emin kardeşim,

Aramıza hoşgeldin. Yazılarını özlemişik. Bizzat tanımasam da yazdıklarından, tarzından ve enerjinden çok düzgün bir arkadaş olduğun anlaşılıyor. Umarım herşey istediğin gibi olur. Sen de yazılarınla bizi burada yalnız bırakmazsın.

Sevgiler, selamlar

Sibirya ekspresi emin bey hoş geldiniz siz olmadan olmuyor değerli yorumlarınızla umut aşılıyordunuz üstadım

(12-18-2020, 05:57 PM)Snow Gökhan Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Sevgili Emin kardeşim,

Aramıza hoşgeldin. Yazılarını özlemişik.  Bizzat tanımasam da yazdıklarından, tarzından ve enerjinden çok düzgün bir arkadaş olduğun anlaşılıyor. Umarım herşey istediğin gibi olur. Sen de yazılarınla bizi burada yalnız bırakmazsın.

Sevgiler, selamlar

Hoşbuldum, Gökhan KARdeşim...Güzel düşünce ve dileklerin için çok tşkler...Vakit ve fırsat buldukça sizlerle olmaya çalışacağım...Sevgiler ve selamlar benden sana gelsin... thumbsup

Emin bey hoşgeldin tekrardan sen olmadan olmaz

Emin kardeş hoş geldin.

Hoşgeldin forum un neşe si emin bey iyiki varsın RABBİM sana sağlık sıhhat huzur nasip etsin

Emin bey bu sitenin olmazsa olmazlarindan birisisiniz insallah bundan sonra daha sık paylasimlar yaparsiniz

Konuyu Okuyanlar:
23 Ziyaretçi