| |
Serkan bey ocagin ortalarina kadar kar yok diyorlar sonrasida muamma birsey anlamadik
(12-18-2020, 11:07 AM)Bir Dost Adlı Kullanıcıdan Alıntı: abi güney de şanslı bu sefer istanbula gelmeden belki tuttururuz ucundanBayern-Baden. Evet ama ben çok aşırı bir şey göremiyorum. Sen görüyor musun? (12-18-2020, 11:12 AM)Muro Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Serkan bey ocagin ortalarina kadar kar yok diyorlar sonrasida muamma birsey anlamadik Bizde var diyoruz. Ortasından sonrası da güzel.
Beğenenler:
• adakar, Altıgen Buz Kristali, Bir Dost, Burak1980, hacimurat, Hasan_iSTANBUL, kartutgunu, kral, Memoli86, mirhan, Muro,
Yok öğle umutsuzluğa kapılmak
22 bir sistem 25 başka bir sistem ilk sistem soğuğa slıştıracsk bizi kuzey kesiminde az yağış var. 2. Sistemin ne yapacağını kestirmek zor inşallah sonraki güncellemelerde üzerine katarak gelir ![]() https://images.meteociel.fr/im/6500/anim_dmx5.gif
Beğenenler:
• adakar, Burak1980, hacimurat, Hasan_iSTANBUL, Memoli86, Snow Gökhan, Snowsedat, snowserkan, Snowtime, ThunderSnow
Yeni meteorologlar yetişiyor.
İnternet te denk geldim paylaşmak istedim. hem güldüm hemde hoşuma gitti. Leş gibi kar geliyor demiş küçük kardeşimiz Hava olaylarına ilginin artması sevindirici.. https://www.youtube.com/watch?v=9UlZ7Z4Ysh0
Beğenenler:
• adakar, Altıgen Buz Kristali, bokers36, Burak1980, Emre10, Fevzi, hacimurat, Hasan_iSTANBUL, KardanadamEmin, kral, Memoli86, Osman_58,
Selamün aleykum, hayırlı Cumalarınız, hayırlı haftasonlarınız olsun, değerli KARdeşlerim...Bugün küçük bir fırsat buldum ve sizleri unutmadığımı göstermek adına bir selam vereyim dedim...Sizleri inanın çok özledim. KAR yağmasınıda özledim..Bu sabah klişeleşmiş yaşantıma ara verip şöyle bir modelleri inceledim..Baktımki aysonuna doğru birtakım hareketlenmeler sözkonusu gibi..Umarım yanılmam, eskisi gibi çok fazla verileri takip edemiyorum malum sebeblerim dolayısıyla...Size şimdilik benim çok sevdiğim ama inandırıcılığı pek fazla olmayan CFS yi yılbaşı için bir modelini paylaşayım dedim...Sevgilerimle değerli arkadaşlarım...
Beğenenler:
• adakar, ahmetcengiz, Alp 1903, Altıgen Buz Kristali, Bir Dost, bokers36, Burak1980, Burçin tugay, Canberk, Ekrem14, Emre10, Göksel, hacimurat, Hasan_iSTANBUL, kartutgunu, Keremburada, kral, Memoli86, mirhan, Osman_58,
Beğenenler:
• adakar, Altıgen Buz Kristali, Burak1980, Hasan_iSTANBUL, KardanadamEmin, Memoli86, Ryan34, Snowsedat
Emin abi hoşgeldin. Seni görmek çok güzel. İnşallah buralarda daha sık olabilirsin.
Beğenenler:
• adakar, Burak1980, Hasan_iSTANBUL, KardanadamEmin, kral, Memoli86, Snowevren, Snowsedat, ThunderSnow |
| Konuyu Okuyanlar: |
| 22 Ziyaretçi |

kar bize yağacak bu sefer

Hoşgeldiniz Emin Bey.