| |
(12-18-2020, 03:52 PM)ThunderSnow Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Emin bey tekrar hoşgeldiniz, sizi aramızda eski enerjinizle görmek güzel umarız daha sık ziyaret edersiniz siteyi... Hoşbuldum, çok değerli KARdeşim, inanınki bende sizleri çok özledim..Bu güzel kışı umarım fırsat buldukça sizlerle geçirmeyi düşünüyorum...Enerji ve sinerji benden, neşelenmek ve keyifli vakitleri sizden...Sevgilerimle...
Beğenenler:
• adakar, Altıgen Buz Kristali, Burak1980, Hasan_iSTANBUL, kral, Memoli86, Snowsedat, snowserkan, ThunderSnow
Emin Bey hoşgeldiniz...Ayağnızın tozuyla inşallah uğurlu da gelirsiniz...Bu yağışsızlık ve karsız ılık döngü sizinle birlikte kırılır bol kar yağışlı soğuk bir kış geçiririz inşallah...
Beğenenler:
• adakar, Burak1980, Erol Bıldırcın, hacimurat, Hasan_iSTANBUL, KardanadamEmin, kral, Snowsedat, themuslim
Emin abi hoş sefa geldin. Herşeyin bir tadı onsuz olmazı ve bir parçası olur ya. Sen de öylesin. Ve daha ayrı kalma. Çünkü değerlisin. Rabbim ne sıkıntın varsa gidersin.Serkan abi Allah senden de razı olsun. Şu diğer malum siteler gibi olmayıp bizi emek verip bilgilendirdiğin ve kar sevgimizi her daim sıcak tuttuğun için.
Beğenenler:
• adakar, Burak1980, Erol Bıldırcın, Hasan_iSTANBUL, KardanadamEmin, kral, Snowsedat, snowserkan, ThunderSnow
Emin abim tekrardan hoşgeldin inşallah kendinle beraber uğurda getirmişsindir uokluğun hissedildi gelir gelmez forumun havasını değiştirdin özletme kendini abim tekardan hoşgeldin
Beğenenler:
• adakar, Burak1980, Hasan_iSTANBUL, KardanadamEmin, kral, Snowsedat, snowserkan, ThunderSnow
(12-18-2020, 04:43 PM)Trakia Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Emin Bey hoşgeldiniz...Ayağnızın tozuyla inşallah uğurlu da gelirsiniz...Bu yağışsızlık ve karsız ılık döngü sizinle birlikte kırılır bol kar yağışlı soğuk bir kış geçiririz inşallah...Hoşbuldum KARdeşim, umarım iyi bir KIŞ sezonu geçiririz, hep temennilerimiz buyönde zaten...Ucundan, kıyısından incelediğim kadarıyla Ocak ayı güzel görünüyor, bakalım takdir-i ilahi ne gösterecek....Sevgilerimle..
Beğenenler:
• adakar, Burak1980, hacimurat, Hasan_iSTANBUL, kral, Snowsedat, snowserkan, ThunderSnow
Emin dostum hoş geldin. Nasılsın?
Seni çok seviyorlar görüyorsun değil mi?
Beğenenler:
• adakar, Burak1980, Erol Bıldırcın, hacimurat, Hasan_iSTANBUL, KardanadamEmin, kral, Memoli86, Poyraz, Serkofb, snowerhan, SNOWSALİH, Snowsedat, taboo, ThunderSnow, Xooner
(12-18-2020, 03:21 PM)KardanadamEmin Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Selamün aleykum, hayırlı Cumalarınız, hayırlı haftasonlarınız olsun, değerli KARdeşlerim...Bugün küçük bir fırsat buldum ve sizleri unutmadığımı göstermek adına bir selam vereyim dedim...Sizleri inanın çok özledim. KAR yağmasınıda özledim..Bu sabah klişeleşmiş yaşantıma ara verip şöyle bir modelleri inceledim..Baktımki aysonuna doğru birtakım hareketlenmeler sözkonusu gibi..Umarım yanılmam, eskisi gibi çok fazla verileri takip edemiyorum malum sebeblerim dolayısıyla...Size şimdilik benim çok sevdiğim ama inandırıcılığı pek fazla olmayan CFS yi yılbaşı için bir modelini paylaşayım dedim...Sevgilerimle değerli arkadaşlarım... Emin bey hosgeldiniz sizleri tekrar aramizda gormekten cok mutlu olduk insallah sikintilarinizi atlatmissinizdir tekrar sıkca sizi aramizda goruruz yoklugunuzu herkes hissetti sizi soranlar oldu Eger siz geldiyseniz SIBIRYA EKSPRESI de yolda demektir o da gelecektir
Beğenenler:
• adakar, Burak1980, hacimurat, Hasan_iSTANBUL, KardanadamEmin, kral, Memoli86, Snowsedat, ThunderSnow
Arkadaşlar herşeyden önce umarım bu yeni KIŞ sezonunun hepimize hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum...Modeller, diyagramlar ve diğer tüm veriler neyi gösterirse bugüne değin biz onlara göre yorumlamalar yaptık ve yapmayada devam edilmekde...Son bir kaç sezondur malum şartlar sebebiyle oldukça kısır sezonlar geçirdik ve umutlarımız hep başka baharlara kalmıştı..Bu kısırdöngünün bu sezon kırılmasını bekliyorum...Amerika yine sezona müthiş KAR fırtınalarıyla başladı, bizlerse şimdilik yağışsız, kapalı, serin, soğuk kıvamında günler geçirmekdeyiz, görünen oki, bu ayın sonuna kadar öyle etkili bir sistem şimdilik modellerde pek görünmüyor gibi...Belki önümüzdeki hafta modellerde elle tutulur birşey olabileceğini düşünüyorum. AO ve NAO nun görüntüsüde sanırım o yönde görüntüler ( nötre gidiş) veriyor...Bekliyeceğiz, hoş bizler beklemeye yıllardır çok alışmış kişileriz, ha bir eksik, ha bir fazla, birşey farketmez...Şimdilik söyliyeceklerim bu kadar olsun, güncellemelerdeki gidişata göre gelişmeleri fırsat bulursam yazacağım, hepinize SEVGİ ve SAYGILAR....
![]()
(12-18-2020, 05:07 PM)snowserkan Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Emin dostum hoş geldin. Nasılsın? Hoşbuldum, çok değerli KARdeşim Serkan...Bende sizleri çok seviyorum vede çok özlemiştim...Burası benim ikinci evim gibi...Hoş son bir yıldır evimden bayağı bir uzaklaşmıştım...Umarım durumlarım çözülürde yine hep aranızda olurum diye düşünüyorum...Hepinize sağlıklı ve bol KARLI bir KIŞ sezonu diliyorum...Sevgilerimle...
Beğenenler:
• adakar, Burak1980, Erol Bıldırcın, hacimurat, Hasan_iSTANBUL, kral, Memoli86, Poyraz, Serkofb, snow41, Snowsedat, snowserkan, Xooner |
| Konuyu Okuyanlar: |
| pcz2013, 53 Ziyaretçi |