Hoşgeldin Ziyaretçi, Henüz üye değil misiniz? Üye ol  
Modeller   Diyagramlar   Radar  

İstanbul için KAR Tahminleri (KAR Sevdalıları)

(12-11-2020, 11:42 PM)TaяaηTυℓa Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Sistem 2017 sistemi ayarında mı 2004 mü hangisi şiddet olarak üstadım.

Çok zor soru bilemedim şimdi.

A-) 2017

B-) 2004

A mı diyim, B'mi diyim ne diyim?

(12-11-2020, 11:47 PM)AZOR Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
(12-11-2020, 10:56 PM)snowserkan Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Hem acımasız hemde ansızın. Herkes için freddo gelato

İstek sistem alabiliyor muyuz Serkan bey ben böyle sistem istiyorum Big Grin 2004
resim

System is loading..... Coffee

(12-11-2020, 11:53 PM)mirhan Adlı Kullanıcıdan Alıntı: resim
Bugün üşenmedim malum sitedeki taaa 2017 6 ocak efsanesinin zamanındaki sayfalara indim serkan abimi sistemden haftalar önce bilmişti tarantula  da ayni şekilde haftalar önceden bilmişti. O mesajları, yazıları okudum o enerjiyi bi daha içimde yaşamak için o zamanlar gopkar nickname ile oralardaydım bilmem hatırlarmısınız...

Umarım bu sene yine en az onun kadar güzel bi sistem alırız o enerjiyi bide kendi sitemizde yaşarız sitemizin kurulduğu günden beri ki ilk efsanesini yaşarız bu sene inşallah.

Seni hatırlıyorum.. thumbsup

2004 gibi olsun

resim

Canakkale tekirdag uzerinden kocaman kutle istanbula dogru ilerliyor anca istanbula yaklastikca eriyip yok oluyor ciliz yagis oluyor sanki gorunmez bir engel var gercekten ilginc
  Beğenenler:
  • Burak1980, Erol Bıldırcın

(Son Düzenleme: 12-12-2020, 11:01 AM, Düzenleyen: themuslim.)

İstanbul son 1 yıldır böyle şanssız yağış konusunda. Var bi uğursuzluk bereketsizlik

(12-12-2020, 08:40 AM)snow41 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: 2004 gibi olsun

Bence 2004+2017×2 olsun. Başkası kesmez bu saatten sonraSmile
  Beğenenler:
  • Burak1980, kral, Snowsedat

(Son Düzenleme: 12-12-2020, 11:58 AM, Düzenleyen: Ümittt.)

Hangi yil olursa olsun kar olsun Smile

Sistem icin 1 haftada hersey netlecek son duzluge giriyoruz.

2004 son yillarin en onemli efsanesiydi bana gore sadece istanbul degil izmire bile kar yagmisti tam bir efsaneydi bursaya 1 mt  uludaga 4 metre kar yagmisti

resim
resim

(Son Düzenleme: 12-12-2020, 12:00 PM, Düzenleyen: AZOR.)

Gem modelide uzunları çaktı geliyor
resim
resim

snowserkan

abi 2004 de harikaydı ama tam hatırlayamıyorum o seneyi yaş gereği yerde kar vardı sonra 1 gün kabayele dönmüştü snaırım karlar eridi yağmur yağdı kuvvetli hemen arkasından yine efsane kar yağmıştı. 2017 daha gözümüzün önünce Big Grin
birde eskiden çok eskiye gidicem ama tam tarihi hatırlayamıyorum 2004 teki efsane miydi yoksa 3-4 yıl öncesimiydi siz daha hakimsiniz sonuçta balıkesirle istanbul fazla bi oynama yok.
okula gidiyorduk öğlen saldılar saat 12 de . çok şiddetli kar geliyormuş diye yani küçüktük ama sibirya soğukları geliyor denmişti eve varana kadar yani saat 1 gibi bir geldi kar ama efsaneydi. yağmursuz direk kar geldi ama ne kar. ben o seneki kar gibi kar hatırlamıyorum yağmursuz. Big Grin Big Grin birde o yılalrda bayram gecesi yağmıştı seneyi hatırlamıyorum kurban bayramı mıydı ramazan mı hatırlamıyorum onu evdekilerden öğrenicem ama gece birden yağmursuz kapatmıştı arabalar yollarda kalmıştı. bunalrı niye yazdım 2004 mü 2017 mi yazmışsın sırf birden çok eskilere gittim Big Grin

(Son Düzenleme: 12-12-2020, 01:08 PM, Düzenleyen: snow41.)

resim

Pazar gunu akdenizin kiyi kesimlerinde asiri yagis
Sali gunu istanbul ve cevresinde kuvvetli yagis bekleniyor istanbuldaki kuvvetli yagisa kuvvetli kuzeyden firtinada eslik edecek sonunda etkili yagislar geliyor

resim

ISTANBUL KOCAELI SAKARYA BURSA YALOVA BALIKESIR SALI GÜNÜ ÖZLENEN GÜÇLÜ SAĞANAKLAR GELİYOR YER YER 50 KG YAGIS BEKLENIYOR TEDBIRLI OLUNMASI

Barajlar icin ilac gibi yagis geliyor kuvvetli kuzeyli fitinada eslik edecek sicaklik 10 derece iniyor

resim

resim

free upload website

resim
  Beğenenler:
  • AZOR, Emre10, kral, Ömer18, Snowsedat, snowsnow, succinct

Konuyu Okuyanlar:
21 Ziyaretçi