| |
Beğenenler:
• adakar, Altıgen Buz Kristali, Burak1980, Ekrem14, Erol Bıldırcın, hacimurat, kral, mirhan
![]() Bugün üşenmedim malum sitedeki taaa 2017 6 ocak efsanesinin zamanındaki sayfalara indim serkan abimi sistemden haftalar önce bilmişti tarantula da ayni şekilde haftalar önceden bilmişti. O mesajları, yazıları okudum o enerjiyi bi daha içimde yaşamak için o zamanlar gopkar nickname ile oralardaydım bilmem hatırlarmısınız... Umarım bu sene yine en az onun kadar güzel bi sistem alırız o enerjiyi bide kendi sitemizde yaşarız sitemizin kurulduğu günden beri ki ilk efsanesini yaşarız bu sene inşallah.
Beğenenler:
• 3uZgibi, adakar, Altıgen Buz Kristali, Antalyaspor1966, AZOR, Ekrem14, Emre10, Erol Bıldırcın, hacimurat, kral, Memoli86, Poyraz, snow41, Snowreis1360, Snowsedat, snowserkan, Xooner
Teşekkürler mirhan nostaljik mesajınız içün. Uzun vade ışık saçıyor neyse yakında anlayacak herkes bizi.
O SENE BU SENE
2017 6 ocak sistemide yine aralik basinda serkan bey tarafindan nokta hedef bilinmisti bu sene icinde Serkan bey aralik basinda aralik sonu ocak ilk haftasini icine alacak sistem var demisti beklemedeyiz artik
(12-12-2020, 12:43 AM)snow41 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: O SENE BU SENE Kesinlikle Ahmet beye katılıyorum O SENE BU SENE bide Emin abimiz gelse onun enerjisi mıknatıs gibi bütün sistemleri bize çekiyor maşallah Umarım en yakın zamanda tekrar aramıza döner.
Beğenenler:
• adakar, AZOR, Bir Dost, Burak1980, hacimurat, mirhan, Poyraz, Snowreis1360, Snowsedat, snowserkan, succinct, ThunderSnow,
Benden önce davrandın hay aksiii
Tam ben koyuyordum Birkaç gün önce tahminini yaptığım sistem ilk sinoptiklerini vermeye başladı 12-07-2020, 05:58 PM Soğuk bir yılbaşı akşamı bu kelimeye bir aşına olun ![]() Mor bile var
Beğenenler:
• adakar, Altıgen Buz Kristali, Burak1980, gunay75, hacimurat, kral, Poyraz, snow41, Snowreis1360, Snowsedat, snowserkan, ThunderSnow, |
| Konuyu Okuyanlar: |
| efe90, fenerli, snow41, 67 Ziyaretçi |

2004