| |
Yarın sabah saatlerinde sisli ögle saatlerinden sonra saat 14.00 gibi istanbula hafif yagıs geliyor yagıs 3 gün sürecek sıcaklık yarın 13 cuma günü 8 derece
(02-19-2020, 02:20 PM)snowserkan Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Hastam maalesef ölüm döşeğinde ve hiç ışık yok.Yapabileceğim bir şeyde kalmadı artık. Çıkmadık candan umut kesilmez, ALLAH acil şifalar versin, tekrar geçmiş olsun......
Beğenenler:
• adakar, Beatum, bulcelik, Burak1980, Captmehmet, Erol Bıldırcın, gececi, hacimurat, Hasan_iSTANBUL, Kaan, Keremburada, kral, nosnownoparty, snow41, Snowsedat, Xooner
(02-19-2020, 02:20 PM)snowserkan Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Hastam maalesef ölüm döşeğinde ve hiç ışık yok.Yapabileceğim bir şeyde kalmadı artık. Rabbim herşeyin hayırlısını nasip etsin abim çıkmadık candan ümit kesilmez gün doğmadan neler doğar buradan güzel haberlerinide alırız inşaAllah..
Dünya fani, ölüm hak, Ahiret Baki.
Allah yakınınız hakkında ne hayırlı ise onu versin Biliyorum demesi kolay ![]() Sizlere de sabır ve metanet diliyorum Serkan bey. "Halk içinde muteber bir nesne yok devlet gibi Olmaya devlet cihanda bir nefes sıhhat gibi" Kanuni Sultan Süleyman
Yazılanları şimdi okudum. Serkan abi çok geçmiş olsun, Allah acil şifa versin.
Kar candır, gerisi yalandır.
Allah şifa versin abi her şeyin hayırlısı Yapabileceğimiz bir şey olursa yazman yeterli bıradayız Allah sizede güç kuvvet versin
|
| Konuyu Okuyanlar: |
| fenerli, 22 Ziyaretçi |