| |
Çok geçmiş olsun Serkan bey. İnşaAllah hayırlı şifalar nasibi olsun yakınınızın. Yüce Allah, Şafi ismi ile şifalar nasip eylesin.
❄️ Kar taneleri kadar güzel günler. ❄️
Mart başı sistemi doğru yolda ilerlemeye devam ediyor
Gfs gece güncellemesi http://images.meteociel.fr/im/8149/anim_ign3.gif
Beğenenler:
• adakar, Beatum, Burak1980, Captmehmet, Erol Bıldırcın, gececi, hacimurat, Hasan_iSTANBUL, KardanadamEmin, Keremburada, kral, Poyraz, Seko, Snowsedat
Beğenenler:
• AZOR, Burak1980, Captmehmet, Emreitsa, hacimurat, Hasan_iSTANBUL, Muro,
Sabır arkadaşlar, az daha sabır...Aheste çek kürekleri hesabı, GFS yavaştan usulca aysonu ve Martın ilk haftası sistemini görmeye ve indirmeye başladı, tabiiki dahasıda gelecek, sadece biraz daha sabır. Ben yaklaşık 2 haftadır bu sistemleri takipteyim, emeklerim boşa gitmeyecek inşaALLAH....
Diyagramlar gayet iyi görünüyor, kısacası herşey yolunda görünüyor...AO ve NAO da güncellensin, onada bakarız....
Beğenenler:
• adakar, AZOR, Burak1980, Captmehmet, Ekrem14, Emreitsa, hacimurat, Hasan_iSTANBUL, Keremburada, kral, Memoli86, Poyraz, RECEP_3434, snow41, Snowsedat
Hastam maalesef ölüm döşeğinde ve hiç ışık yok.Yapabileceğim bir şeyde kalmadı artık.
Tüm dostlarıma kardeşlerime teşekkür ederim. Bir süre ayrı kalacağız. ALLAH'a emanet olun hepiniz.
Beğenenler:
• Beatum, Burak1980, Captmehmet, Emirsiyahbeyaz, Emreitsa, Keremburada, kral, Memoli86, mirhan, sennedjemus, snow41, snowerhan
Serkan bey yinede Allahtan umut kesilmez eger durumu cok kötüysede Allah kurtarsın yardımcısı olsun diyelim Sonucta yasadıgımız hersey Allahın takdiri
|
| Konuyu Okuyanlar: |
| 3uZgibi, efe90, Poyrazkarayel, 55 Ziyaretçi |