| |
HAZIROLUN KARSEVERLER BEKLENİLEN GELEEEOOOO.......
Beğenenler:
• adakar, ahmetcengiz, Beatum, Burak1980, byarslan, Captmehmet, Ekrem14, Emreitsa,
(02-07-2020, 12:02 PM)Babazilla Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Yağacak işte kardeşim örtüde olacak.(02-07-2020, 11:53 AM)snowserkan Adlı Kullanıcıdan Alıntı: İstanbul'un boğazdan sonra doğuya bakan tarafı biraz inatçılık edecek. Yağış And yakasında daha uzun sürecek (02-07-2020, 12:19 PM)coskunnkartal Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Merhabalar, Forumda yeniyim. tahmini olarak kağıthane,seyrantepe ve beyoğlu bölgelerinde yağış yoğun olur mu ? lapa lapa yağabilir mi ?Yağış olur örtüde. Lapa lapa da yağacak. (02-07-2020, 12:24 PM)otisabi Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Yağış And yakasından ayrılmamak için inat edecek.(02-07-2020, 11:53 AM)snowserkan Adlı Kullanıcıdan Alıntı: İstanbul'un boğazdan sonra doğuya bakan tarafı biraz inatçılık edecek. (02-07-2020, 12:27 PM)snow41 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: MGM nin yaptığı ıstanbul uyarısı ve Serkan beyin son dediklerine göre sanırım istanbulun batısından dogusuna gittikçe kar miktarı ve yagıs süresi artıyor ozaman Gebze olarak daha şanslı olacağızSöylediğin gibi olur Ahmet bey
Beğenenler:
• angelusoO, Apse1907, Burak1980, Captmehmet, Ekrem14,
Serkan bey, Emin bey;
Kıyılar için de müjdeyi verdiniz ya keyfim yerine geldi. Sabırla bu aksamı ve yarını bekliyoruz. İnşallah çocuklar ile atacağız kendimizi dışarı ve hasretimizi bir miktar gidereceğiz. Yalnız benim başka bir sorum olacak. 12 ve 15 Şubat arası İstanbul'da olmayacağım. (Daha doğrusu Türkiye'de olmayacağım) Ciddi birşey kaçırır mıyım? Bir de eğer zahmet olmayacaksa bahsettiğim tarihlerde Ukraynanın Lviv şehri için beklentiniz nedir ? Saygılarımla
Sevgili dostlar bakın artık şuraya ne kadar yağar buraya ne kadar gibi soruların cılkı çıktı,
Bu mesajdan sonra son defa ikaz ediyor olacağım, Lütfen şu sorulardan vazgeçin, yağışlar başladığında hepiniz zaten göreceksiniz ne kadar yağacağını, Burada ki ortamı sağlayacağız diye bu tip soruları silmekten biz yıldık sizler hala mahalle mahalle sormaktan vazgeçmediniz, Bundan sonra ne kadar yağar ne zaman yağar gibi bir soru olursa, mesajlarınızı direk sileceğiz ve sistem çıkışına kadar banlanacaksınız bilginize.
Beğenenler:
• adakar, Alinuri5, Burak1980, Captmehmet, Ekrem14,
Yanlışsam düzeltin durum 2017 gibi değil mi? Şuan hava günlük güneşlik kimsenin olacaklardan haberi yok
![]() serkan abi emin abi GELİYOR diyor abilerim tahminlerinizle bize bu heycanı ve mutluluğu hissettirdiğiniz için teşekkürler ve tüm tahminci arkadaşlarım hayırlı olsun diyorum tüm forumdaşların KAR da yürüyecek kadar yağış görmesi dileklerim ve dualarımla saygı ve sevgiler
Peki ya sistem bir anda 2017 ocağa dönerse kimse beklemezken ? Hadi inşAllah sürprizleri severiz
Ey Büyük Rabbimin Yüceliğini görüyormusunuz arkadaşlar Cuma vakti hava sıcak kulum rahat namaz kılsın diye akabinde müthiş soğuk ve beyaz güzellik.Rabbim bu güzel memleketi bize verdiği için ne kadar şükretsek az arkadaşlar kıymetini bilelim...
Beğenenler:
• akınatam, angelusoO, Beatum, Ekrem14, Hasan_iSTANBUL, KardanadamEmin, Nuray, seckin.yalcinkaya, Snowsedat
(02-07-2020, 12:22 PM)AZOR Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Yağış geçişi Azor kardeşim bu modelden anladigim geçenlerde söylemiştin beyaz çizgiler kar diye.. sanırım doğu tarafını vururken sultangazi hala nasipleniyor olacak doğrumu anlıyorum yada doğrumu yorumluyorum .
|
| Konuyu Okuyanlar: |
| 3uZgibi, Əspəranza34, KardanadamEmin, snowserkan, 69 Ziyaretçi |

neredeyse mahalle mahalle sorulacak