Hoşgeldin Ziyaretçi, Henüz üye değil misiniz? Üye ol  
Modeller   Diyagramlar   Radar  

İstanbul için KAR Tahminleri (KAR Sevdalıları)

yazdıkları kadar daha dek katkısı olur mu serkan bey?veya daha fazlası Smile

Tahminci abilerim ablalarım kardeşlerim. İstanbul için tahmin yaparken lütfen istanbulun en batısını da hesaba katalım. Big Grin Silivri olarak bizim günahımız İstanbul'a bağlı olmak galiba, Tekirdağ'a bağlı olsaydık anlardım da Big Grin
SUDAN ADAM

(02-07-2020, 11:28 AM)zerensefa Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Tahminci abilerim ablalarım kardeşlerim. İstanbul için tahmin yaparken lütfen istanbulun en batısını da hesaba katalım. Big Grin Silivri olarak bizim günahımız İstanbul'a bağlı olmak galiba, Tekirdağ'a bağlı olsaydık anlardım da Big Grin

Big Grin eye Spiteful Smile Smile Smile Smile Smile Smile Big Grin Big Grin Big Grin thumbsup thumbsup

Sıcaklar 14.00 a kadar hafif hafif yükselecek. Sonrasında soğuma başlıyor. Akşam üstüne doğru yağış başlıyor. Büyük ihtimalle Kky şeklinde başlayacak. Tahminlerime göre 19.00 - 22.00 arasında saf kar yağışına dönecek. Gece saatlerinde beyaz örtüye kavusuruz gibi hayırlısı bakalım.
  Beğenenler:
  • gunay75, Hasan_iSTANBUL, Ömer18, Snowsedat

Degerli arkadaslar bekledigimi nobet tutacagimiz gun geldi, aksam 21:00 gece 03:00 arasi yogun 03:00 - 06:00 arasi hafif kar bekliyorum.

Yagis anadolu yakasi ve ve marmaranin dogusu agirlikli olacak

Bursa li arkadaslar guzel ortu gorebilir

(02-07-2020, 11:28 AM)zerensefa Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Tahminci abilerim ablalarım kardeşlerim. İstanbul için tahmin yaparken lütfen istanbulun en batısını da hesaba katalım. Big Grin Silivri olarak bizim günahımız İstanbul'a bağlı olmak galiba, Tekirdağ'a bağlı olsaydık anlardım da Big Grin

Kar başladığında çık gez dolaş.
Mevzuyu biliyorsun. Silivri Selimpaşa'ya da KAR Var. thumbsup
  Beğenenler:
  • Hasan_iSTANBUL, KMA76, Nuray, Ömer18, Snowsedat

Beylikdüzü sabah saatlerinde 1 dereceye kadar düşmüştü ve şu an 8 derece! Umarım 15 den sonra düşüş tekrar başlar ve 18 olmadan kar yağışına kavuşuruz. Zaten Serkan Bey de bu yükselişten bahsetmişti.
  Beğenenler:
  • Hasan_iSTANBUL

İstanbul'un boğazdan sonra doğuya bakan tarafı biraz inatçılık edecek.
C.tesi gün boyu yağacak. Batıda kalanlar Doğuyu seyredecek öyle gözüküyor.

Yağış geçişi
İlk atak batıyı ikinci atak doğuyu vuruyor az fark var
https://images.meteociel.fr/im/9570/anim_fgq3.gif

MGM nin yaptığı ıstanbul uyarısı ve Serkan beyin son dediklerine göre sanırım istanbulun batısından dogusuna gittikçe kar miktarı ve yagıs süresi artıyor ozaman Gebze olarak daha şanslı olacağız
MGM istanbulun güneyine 3-5 kuzey ve iç kesimlerine 5-10 cm verdiğine göre sanırım bu mantıkla ve Serkan beyinde Anadolu yakasında yagısın yarın gün boyu devam edeceğini hesap edersek Gebze olarak 15 cm i görürüz heralde
Serkan bey Gebzenin durumu sizce ne olur ????

Konuyu Okuyanlar:
тaяaηтυℓa, 61 Ziyaretçi