| |
Oluşacak dek bantlarının tahminini şimdiden yapabilirlermi?
Birde kar haritasında İstanbul 35,40 cm civarlarında kar görünüyo bu sizce mümkünmüdür arkadaşlar?
Snowsedat 2 sene önce yağan kar deklerle gelmişti bizim küçükyalı civarına . Yaklaşık 2 saat boyunca 300 metre bile yoktu görüş mesafesi. Eğer benzer bir evsane yaşarsak o santim ölçülerini rahatça yakalarız.
Serkan ao nao diyor ki şubat ortasından sonra kış biter bugünkü tabloda sence ne olur
(01-31-2020, 05:59 PM)тaяaηтυℓa Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Serkan ao nao diyor ki şubat ortasından sonra kış biter bugünkü tabloda sence ne olur Kış mı biter? Ayrıl da gel derler adama.. Daha çok takla atar onlar. Tam bir senkronize hareket yok ikisi arasında kesin bir kanıya varamazsın. Bak AO 5-6 oluyor ama sistem geliyor. Orada ay ortasında Sistem işareti vermiş indeksler. Özellikle AO
(01-31-2020, 04:40 PM)Snowsedat Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Oluşacak dek bantlarının tahminini şimdiden yapabilirlermi? DEK tahmini şimdiden yapılamaz. Paylaşılan harita yağış haritası O haritada kar derinliği gösterilmiyor.
(01-31-2020, 07:13 PM)Snowtime Adlı Kullanıcıdan Alıntı: https://images.app.goo.gl/7f9GCqob3QuyU4uQ8 Kizacaaksiniz ama ben beğenmedim öğlene göre sure kısalmış yagista az görünüyor İn s Ben yanilirim ama sıradan bir sistem olacak Enazindan sahillerde ince bir örtü yükseklerde 5-10cm olursa iyi |
| Konuyu Okuyanlar: |
| Əspəranza34, Poyrazkarayel, sirgalton, 55 Ziyaretçi |