| |
Gfs gece güncellemesi
Şubat'ın ilk sistemi %49 bizim %51 Avrupa'nın http://images.meteociel.fr/im/2300/anim_eyr1.gif
(01-28-2020, 02:38 AM)AZOR Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Gfs gece güncellemesi Gelmesin gelmesin Biz şubatın 10 undan sonra hepsinin acısını çıkaracağız ALLAH'IN izniyle.
Cumartesi günü Sakarya'nın Karasu ilçesindeydim.
Denize arkamı dönüp dağlara doğru baktığımda tepelerin beyaz gelinliklerini giymiş olduğunu fark ettim. Durur muyum? Aldım çocukları ve Sakarya'nın Kocaali ve Hendek ilçeleri arasında bulunan ve adı "Çam Dağı" olan mevkiye doğru yola çıktım. İyi ki de gitmişim. Belli bir rakımdan sonra karayolları tarafından temizlenmiş olan yol dışında her yer bembeyazdı. Ortalama diz boyu hatta bazı yerlerde daha fazla kar vardı. Arabayı park edip elimiz yüzümüz soğuktan morarıncaya kadar eğlendik. Bizim gibi başka kar severler de vardı ve bazıları teşkilatlı gelmiş ateş yakıp sucuk veya köftelerini pişiriyorlardı. Kar görme beklentisiyle gitmemiştim ama hafta sonu gezimizin en güzel sürprizi bu oldu. İçimden, bu güzelliğin bir an önce İstanbul'umuzu da ziyaret etmesini diledim. Velhasıl kar bize gelmeyince biz kar'a gitmiş olduk ama her zaman söylediğim gibi "İstanbul'da Kar başkadır." Darısı şehrimize inşallah.
Beğenenler:
• 3uZgibi, adakar, ahmetcengiz, Altıgen Buz Kristali, AZOR, Bir Dost, Burak1980, burakrpc, Captmehmet, Emreitsa, Fevzi, hacimurat, KardanadamEmin, Mustafa Torun 0834, Poyraz, snow41, Snowsedat, sürekavcısı, ThunderSnow, Xooner
Beğenenler:
• adakar, AZOR, bokers36, Burak1980, Captmehmet,
Herkese selam. Bende kar sevdamı bir az olsun dindirmek için ailemle Cuma sabahı Kartepe'ye doğru gidiyorum. Acaba bu 30-31 sistemi bize sıkıntı yaşatır mı Kartepe'de
(01-28-2020, 12:09 PM)Enginist Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Cumartesi günü Sakarya'nın Karasu ilçesindeydim. işte bu yaaa..çocuklara yetmiştir o engin bey ama belkide yetmemiştir yine talep gelebilir ..bana görede kar en güzel böyle yerlere yakışıyor..dozer yok araba doğru düzgün yok tuzlama yok..arada hayvanların izleri müthiş sessizlik..şehirde bir gün sonra tuhaf görüntüler filan.valla iyi yapmışsın.
Şubat 10-15 arasında bekledigim bir sistem var.
Nasıl bir şey bekliyorum? Gün içinde konusunu açacağım.
Beğenenler:
• adakar, ahmetcengiz, AZOR, bokers36, Captmehmet, Ekrem14, hacimurat, KardanadamEmin, kuzey1352, OfluMevlüt, |
| Konuyu Okuyanlar: |
| 16 Ziyaretçi |

..bana görede kar en güzel böyle yerlere yakışıyor..dozer yok araba doğru düzgün yok tuzlama yok..arada hayvanların izleri müthiş sessizlik..şehirde bir gün sonra tuhaf görüntüler filan.valla iyi yapmışsın.