Hoşgeldin Ziyaretçi, Henüz üye değil misiniz? Üye ol  
Modeller   Diyagramlar   Radar  

İstanbul için KAR Tahminleri (KAR Sevdalıları)

23-24 ocak sistemi 28 ocak-1 şubat sistemini olumsuz olarak etkiler mi? gücü-tarihi açısından vs..

Sevgili arkadaslar, değerli KARseverler, özellikle yeni üyelerimiz. Burada bir sürü soru soruyorsunuz ve yeri geldiğinde haklı olarak cevap bekliyorsunuz. Biraz parmakları çalıştırıp, eski sayfaları açıp orada sistem hakkında Serkan Abi ve değerli tahmincilerimizin paylaşımlarını okuyabilirsiniz. Sorularınızı tek tek sormak yerine mümkün mertebe tek bir mesajda sormaya çalışalım. Bu sayede sayfada kirlilik olmaz ve tahmincilerimizin değerli yorumları arada kaynayıp gitmez. Yönetim ekibi olarak bu işin takibinde olacağız ve yeri geldiğinde gereksiz mesajlar anında silinecektir. Anlayışınız için tesekkürler... 

Gefs beklediğimiz sinoptiğe çok benzer bir sistem sunuyor bize 28 sistemi için ama  biraz beklememiz gerekiyor biraz uzun olacak ama enazından salıya kadar beklememiz gerekebilir hala bir çok parazit var öncelikle İzlanda a.b hortlamaması gerekiyor

Gefs güncellemesi 87 sisteminin benzerini sunmuş bize birde blokaj olursa senaryo tamam
https://images.meteociel.fr/im/317/anim_qzs6.gif

SErkan dostum nasıl son durumlar şubat mart öngörün nedir?
  Beğenenler:
  • Emirsiyahbeyaz

(01-16-2020, 10:17 PM)Serkannnnm Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Emin abi once alacagimiz sistem sonrasi azor kendini toparlayabilirmi yani bizim bekledigimiz buyuk sisteme etkisi ne olur cvaplarmisiniz  tesekur ederim

Çok güzel bir soru. Sadece Emin Bey özelinden değil, genel olarak ustalardan cevap alabiliriz.
  Beğenenler:
  • Poyraz

1Kardanadam 

(01-16-2020, 11:33 PM)тaяaηтυℓa Adlı Kullanıcıdan Alıntı: SErkan dostum nasıl son durumlar şubat mart öngörün nedir?

Marta girmeyelim bu ayın 1 ayağı sıcak. Ocak bitsin bir hele. Bir kar görek havada bile olsa razıyız.

(01-16-2020, 10:33 PM)snowman3434 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: 23-24 ocak sistemi 28 ocak-1 şubat sistemini olumsuz olarak etkiler mi? gücü-tarihi açısından vs..

Olumsuz bir etki göstermez.
(01-16-2020, 11:33 PM)тaяaηтυℓa Adlı Kullanıcıdan Alıntı: SErkan dostum nasıl son durumlar şubat mart öngörün nedir?

Bu saatten sonra az üzülüp çok sevineceğiz.

Şubatı bir kaç gün sonra yorumlarız. Mart için ise önce Şubatın genel durumuna bakmamız lazım.
Sonuçta Mart delidir ne yapsa yeridir.

Hayirlisi artik beklemedeyiz
  Beğenenler:
  • Erenkarakus062

Vites arttırıyoruz a dostlar sıkı tutunun. 
Kademe kademe geliyor... pek yakında  Smile

Döngü başladı artık ferni tutmayan SİBİRYA EKSPRESİ geliyor
  Beğenenler:
  • Burak1980, Snowsedat, sürekavcısı

Konuyu Okuyanlar:
AZOR, hacimuratt, 49 Ziyaretçi