| |
Gümbür gümbür geliyor...Hemde öyle sınırda kalan soğuklarla değil,sağlam sert soğuklarla...Hemde öyle 1-2 gün değil,uzun bir sürece yayılacak şekilde hayallerimize kavuşuyoruz....
Sağlam kaynaktandır bilgiler...O kadar torpilimiz olsun...
Kar Mutluluktur
Beğenenler:
• adakar, Altıgen Buz Kristali, Beatum, Burak1980, Captmehmet, Emreitsa,
tahminci abilerim 20 -30 arasındakı sistem sibirya kökenli mi olur acaba? yani modellere göre.Ayrıca bana nedense bu sene sanki 2004 yılını andırıyor gibi geliyor
(01-11-2020, 11:23 PM)leqvar Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Avcılar bu sistemden nasıl etkilenir 2015 gibi görür müyüz ? Devasa bir sistemde Avcılar mı sorulur. İstanbul'un her noktası etkilenecektir. 2015'mi olur 2017'mi yoksa 87'mi bunu şimdiden bilemeyiz. Tek bildiğimiz şey Ocak son 10 gününden itibaren muhteşem şeylerin olabileceğidir.
Beğenenler:
• adakar, Altıgen Buz Kristali, Beatum, bokers36, Burak1980, Captmehmet, Emreitsa,
Serkan bey neler diyorsunuz biz karseverler bu kadar heyecana gelemeyiz yavas yavas soyleyin 10 gunmu desenize bu senede tarihe 2020 efsane kis olarak tarihe gececek O SENE BU SENE
Beğenenler:
• Beatum, Burak1980,
Forum a yeni katıldım inşallah ayağım uğurlu gelir sibirya kutup üstümüze akar sizleri severek takip ediyorum bir kar hasta sı olarak 52 yaşında ve İstanbul da çok büyük kar yağışlarına şahit oldum yukarıdaki resim de paylaştığım 6.9. Ocak 2017 sistemi Esenler evin orası ve okul Rabbim ülke mize bol bol kar yağışları nasip etsin slmlar herkese hayırlı geceler
Beğenenler:
• adakar, Altıgen Buz Kristali, AZOR, Beatum, Burak1980, burakrpc, Captmehmet, Emreitsa, hacimurat, Hunter, kral, Leventcetin, mehmet karsever, Poyraz, Snowsedat, snowserkan, Snowtime, sürekavcısı, ThunderSnow, Xooner, Yasar34
Gfs güncellemesi sürprizli bir şekilde başladı ayın 20 kadar 2 hatta 3 sistem var biri bugün biri 14 başlayacak sürpriz yapabilir
12-13 ocak mini sistem https://images.meteociel.fr/im/2679/anim_nvb0.gif 14-19 sistemi https://images.meteociel.fr/im/4475/anim_dnz3.gif
Beğenenler:
• adakar, Beatum, Burak1980, Emreitsa, Erol Bıldırcın, hacimurat, mehmet karsever, Poyraz, Snowsedat, snowserkan, Xooner
Sadece izliyicem bundan sonra ben atıldıktan sonra 20 tane mesaj atılmış arkamdan siz devam edin tahmin lerinizs
(01-12-2020, 01:41 AM)Ali_Nalbant Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Sadece izliyicem bundan sonra ben atıldıktan sonra 20 tane mesaj atılmış arkamdan siz devam edin tahmin lerinizs Ali kardeş senin yorumunu hatırlıyorum yazmış olduğun bilgiler için kanıt getirmen gerekiyor,çünkü burdaki tahminde bulunan tahminci üstadlar buna yıllarını vererek tecrübeleşmişler,ayrıca model,basınç,mjo,QBO vs vs bunlara göre yorumluyorlar en basitinden paylaşılan bir model bile buna bir kanıttır üstadlarımızın.Öyleyse sende kanıt bul getir lütfen resmini mi çekersin bilemem ama kanıt yoksa lütfen kar severlerden isen oturup izle seyret ha yok şayet buraya üstadların derecesini ölçüp kendi kendine başka amaçlar içerisindeysen hiç seyretmene bile gerek yok bence buraya girdiğin gibi çıkış yapabilirsin çünkü kendini yorarsın...Hem benim eniştemin arkadaşıda metorolojide görevli sordum onlarda bu ayın sonuna ciddi soğukların ve beraberinde kar beklendiğini söylüyor.
Beğenenler:
• Burak1980, Captmehmet, Emreitsa, hacimurat, KardanadamEmin, Poyraz, SİNAN, snow41, Snowsedat, Xooner |
| Konuyu Okuyanlar: |
| 21 Ziyaretçi |