| |
Dewpoint değerini atmıştım ama resimin yüklendiği link heralde sıkıntı çıkardı pek anlamadım
Serkan bey yarın sabaha karşı Bolu Düzce Zonguldak hattın araba ile güven ile kullanabilirmiyiz marka vermiyorum araç Vito
![]() Ticaret için gidip gelecek kardeşlerim var Serkan bey .. Bu hat üzerinde tereddütlerimiz var Serkan bey
Çok uzun süre kar yağıyor mu diye, sokak lambası veya sabit bir noktaya bakınca beynimiz bize değişik oyunlar oynamaya başlıyor.Zaman zaman bana da oluyor.Bizim gibi kar hastalarının mesleki deformasyonu da böyle oluyor demek ki
Kar Mutluluktur
(01-06-2020, 07:48 PM)gececi Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Serkan bey yarın sabaha karşı Bolu Düzce Zonguldak hattın araba ile güven ile kullanabilirmiyiz marka vermiyorum araç Vito Bolu taraflarında sıkıntı kaçınılmaz. Güzergah üzerinde Rakım yükseldikçe sıkıntılarda artacaktır. Vito? ALLAH ALLAH hiç duymadım hangi markanın modeli acaba? 112 CDI mi
(01-06-2020, 07:50 PM)Snowtime Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Çok uzun süre kar yağıyor mu diye, sokak lambası veya sabit bir noktaya bakınca beynimiz bize değişik oyunlar oynamaya başlıyor.Zaman zaman bana da oluyor.Bizim gibi kar hastalarının mesleki deformasyonu da böyle oluyor demek ki Muhtemelen fırtına hızından yağmur damlalarının uçuşması yanılttı beni kafayı yiyeceğiz yakında biran önce yağması dileğiyle.
https://www.canlimobese.com/istanbul-kuc...mera-izle/
Çamlıcaya kar yağışı Kky şeklindede olsa başladı üşenmeyip oraya gidicem kar görüyim yeter bana |
| Konuyu Okuyanlar: |
| Beykozlu53, snow41, 36 Ziyaretçi |