Hoşgeldin Ziyaretçi, Henüz üye değil misiniz? Üye ol  
Modeller   Diyagramlar   Radar  

İstanbul için KAR Tahminleri (KAR Sevdalıları)

(Son Düzenleme: 01-06-2020, 07:46 PM, Düzenleyen: snowserkan.)

(01-06-2020, 07:28 PM)Babazilla Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Kar yağıyor sulu kar veya karla karışık yağmur değil hafif bir şekilde kar yagıyor İST Bağcılar en kuzey batısı anlamadım valla  hipnozz

resim

Ne yazıkki mümkün değil  uzgun
Algıda seçicilik diyelim biz ona Wink
  Beğenenler:
  • adakar, Burak1980, Poyraz, Snowsedat, snowserkan, ThunderSnow

(01-06-2020, 07:37 PM)snow41 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Biri karmi dedi ????  ???

evet öyle dedim dew point yükses sıcaklık yüksek ama şuan cılız bir kar yağışı var
  Beğenenler:
  • snow41

(01-06-2020, 07:39 PM)Sarelf Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Bu gece  kar yağma ihtimali varmı ?

Maalesef yok. 

Bu arada Çarşamba günü Sabah-öğle arası Silivri ve çevresinde hafif KAR yağışı ihtimali kuvvetli.
  Beğenenler:
  • adakar, Burak1980, hacimurat, Poyraz, snow41, Snowsedat, ThunderSnow

Dewpoint değerini atmıştım ama resimin yüklendiği link heralde sıkıntı çıkardı pek anlamadım  Nea
  Beğenenler:
  • Burak1980, Poyraz, Snowsedat, snowserkan

1Kardanadam 

(01-06-2020, 07:42 PM)Bir Dost Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Dewpoint değerini atmıştım ama resimin yüklendiği link heralde sıkıntı çıkardı pek anlamadım  Nea

Hallettim.  thumbsup
  Beğenenler:
  • adakar, Bir Dost, Burak1980, KardanadamEmin, Poyraz, snow41, Snowsedat

Serkan bey yarın sabaha karşı Bolu Düzce Zonguldak hattın araba ile güven ile kullanabilirmiyiz marka vermiyorum araç Vito Smile
Ticaret için gidip gelecek kardeşlerim var Serkan bey ..
Bu hat üzerinde tereddütlerimiz var Serkan bey
  Beğenenler:
  • Burak1980, Poyraz, snowserkan

Çok uzun süre kar yağıyor mu diye, sokak lambası veya sabit bir noktaya bakınca beynimiz bize değişik oyunlar oynamaya başlıyor.Zaman zaman bana da oluyor.Bizim gibi kar hastalarının mesleki deformasyonu da böyle oluyor demek kiWink
Kar Mutluluktur 

(Son Düzenleme: 01-06-2020, 07:56 PM, Düzenleyen: snowserkan.)

(01-06-2020, 07:48 PM)gececi Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Serkan bey yarın sabaha karşı Bolu Düzce Zonguldak hattın araba ile güven ile kullanabilirmiyiz marka vermiyorum araç Vito Smile
Ticaret için gidip gelecek kardeşlerim var Serkan bey ..

Bu hat üzerinde tereddütlerimiz var Serkan bey

Bolu taraflarında sıkıntı kaçınılmaz.
Güzergah üzerinde Rakım yükseldikçe sıkıntılarda artacaktır.

Vito? ALLAH ALLAH hiç duymadım hangi markanın modeli acaba? 112 CDI mi Smile
  Beğenenler:
  • Burak1980, gececi, Göksel, Hasan, Snowsedat, ThunderSnow

(01-06-2020, 07:50 PM)Snowtime Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Çok uzun süre kar yağıyor mu diye, sokak lambası veya sabit bir noktaya bakınca beynimiz bize değişik oyunlar oynamaya başlıyor.Zaman zaman bana da oluyor.Bizim gibi kar hastalarının mesleki deformasyonu da böyle oluyor demek kiWink

Muhtemelen fırtına hızından yağmur damlalarının uçuşması  yanılttı beni kafayı yiyeceğiz yakında biran önce yağması dileğiyle.

https://www.canlimobese.com/istanbul-kuc...mera-izle/
Çamlıcaya kar yağışı Kky şeklindede olsa başladı üşenmeyip oraya gidicem kar görüyim yeter bana
  Beğenenler:
  • Hasan

Konuyu Okuyanlar:
AZOR, Əspəranza34, pcz2013, snow41, 35 Ziyaretçi