Hoşgeldin Ziyaretçi, Henüz üye değil misiniz? Üye ol  
Modeller   Diyagramlar   Radar  

İstanbul için KAR Tahminleri (KAR Sevdalıları)

Emin abi yanlış anlama çok güzel paylaşımlar atıyorsun ama farkındasın her attığında tarih değişiyor yani ileriye kayıyor. hep böyle mi olacak ama bu gfs hep bizi hayal kırıklığına mı uğratacak ??
  Beğenenler:
  • Berke, Dhlikea

(01-01-2020, 03:12 PM)snowsnow Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Emin abi yanlış anlama çok güzel paylaşımlar atıyorsun ama farkındasın her attığında tarih değişiyor yani  ileriye kayıyor.  hep  böyle mi olacak ama bu gfs  hep bizi hayal kırıklığına mı uğratacak  ??

Snowsnow, tabiiki modellerde vade gelinceye değin değişimler sözkonusu olacak olsada yinde artık bu sistemlerin gelmesini hepbirlikde takibinde olacağız. Fakat şuda bir gerçekki bu Ocak ayı gerçekden iyi geçeceğe benziyor. thumbsup

(Son Düzenleme: 01-01-2020, 03:26 PM, Düzenleyen: snowserkan.)

(01-01-2020, 03:12 PM)snowsnow Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Emin abi yanlış anlama çok güzel paylaşımlar atıyorsun ama farkındasın her attığında tarih değişiyor yani  ileriye kayıyor.  hep  böyle mi olacak ama bu gfs  hep bizi hayal kırıklığına mı uğratacak  ??

Bak kardeşim ben senin ne demek istediğini çok iyi anlıyorum fakat senin kendini inandırdığın bazı düşünceler hasıl olmuş zihninde. 

Emin burada modellerin çıktılarını paylaşıyor ve görünen resmi kendine has üslubu ile yorumluyor. 

Demiyorki %100 bu olacak.

Neden rahatsız oluyorsun emin'in bu paylaşımlarından.

CFS modelini çalıştıran insanlarada ulaşıp bu sitemini ilettinmi.

Arkadaşlar burada paylaşılan model çıktıklarına kızmayın bu modelleri emin veya bir başkası hazırlamıyor ki.

Sizi birileri kandırıyor veya duygularınıza oynuyorsa  bilinki onlar bu modellere bu diferansiyel denklemleri sokanlardır. Smile

Kızacak veya hesap soracaksınız gidin onlara sorun veya kızın. 

Bir daha paylaşılan model çıktılarına sitem eden veya hesap soran birileri olursa daha başka cevap veririm haberiniz olsun..

snowsnow, senin yorumun üzerine genele hitaben yazdım çok fazla üzerine alınma ama ne anlatmak istediğimizide anlamışsındır.

Zaten yılda 1-2 sistem ya geliyor ya gelmiyor. Eğer sadece gelmesi kesinleşen sistemlerle ilgili paylaşım yaparsak dükkanı kapatır gideriz.
Bizim düsturumuz belli: karseverler kar yağma umudu ile yaşarlar, en ufak bir sinyale tutunurlar. Sistem gerçekten gelirse bu da bizim bayramımız olur Smile

(01-01-2020, 03:26 PM)sahinok Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Zaten yılda 1-2 sistem ya geliyor ya gelmiyor. Eğer sadece gelmesi kesinleşen sistemlerle ilgili paylaşım yaparsak dükkanı kapatır gideriz.
Bizim düsturumuz belli: karseverler kar yağma umudu ile yaşarlar, en ufak bir sinyale tutunurlar. Sistem gerçekten gelirse bu da bizim bayramımız olur Smile

Şahin KARdeşim, olayı o kadar temiz ve düzgün bir üslupla özetlemişsinizki, duygulara tercüman olmak anca bu kadar güzel anlatılabilirdi.... thumbsup thumbsup thumbsup
  Beğenenler:
  • adakar, AZOR, Burak1980, Captmehmet, Emreitsa, KMA76, sahinok, Snowsedat

(01-01-2020, 03:22 PM)snowserkan Adlı Kullanıcıdan Alıntı:

Bak kardeşim ben senin ne demek istediğini çok iyi anlıyorum fakat senin kendini inandırdığın bazı düşünceler hasıl olmuş zihninde. 

Emin burada modellerin çıktılarını paylaşıyor ve görünen resmi kendine has üslubu ile yorumluyor. 

Demiyorki %100 bu olacak.

Neden rahatsız oluyorsun emin'in bu paylaşımlarından.

CFS modelini çalıştıran insanlarada ulaşıp bu sitemini ilettinmi.

Arkadaşlar burada paylaşılan model çıktıklarına kızmayın bu modelleri emin veya bir başkası hazırlamıyor ki.

Sizi birileri kandırıyor veya duygularınıza oynuyorsa  bilinki onlar bu modellere bu diferansiyel denklemleri sokanlardır. Smile

Kızacak veya hesap soracaksınız gidin onlara sorun veya kızın. 

Bir daha paylaşılan model çıktılarına sitem eden veya hesap soran birileri olursa daha başka cevap veririm haberiniz olsun..

snowsnow, senin yorumun üzerine genele hitaben yazdım çok fazla üzerine alınma ama ne anlatmak istediğimizide anlamışsındır.
Teşekkürler, Serkan üstad, bilinmesi gerekenleri gayet iyi bir dille izah etmişsiniz. Bizler bu modelleri elimize geçtiği halde şimdi, tam yeri ve zamanıyken paylaşmayacaksak, yaz geldiğinde Temmuz ortasındamı paylaşmalıydık? sorarım...Gül dalında, herşey tadında ve zamanında güzeldir, sizcede öyle değilmi? Smile thumbsup

Taksimde dolu başladı
  Beğenenler:
  • Ömer18, snowserkan

Zekeriyaköy şuan karla karışık gibi ama okadar ince ki acaba kar görmek isteyen gözlerim mi yanılıyor bilemedim Sad
  Beğenenler:
  • AZOR, Hasan, Snowsedat, snowserkan

Ümraniye sulusepken-graupel karma forma sahip yağış geçişi oluyor hafif şiddette
  Beğenenler:
  • adakar, Burak1980, Emreitsa, Hasan, mirhan, Ömer18, Poyraz, snowserkan

Yağışın karışık formda olmasının sebebi soğuk parsellerin dağınık haraket etmesi. Akşam saatlerinde bütünlük sağlanma durumunda daha stabil tutarlı yağışlar gözlemlenir.
  Beğenenler:
  • Emreitsa, Poyraz, snowserkan

Konuyu Okuyanlar:
Ftherdem, Snowsedat, 80 Ziyaretçi