Hoşgeldin Ziyaretçi, Henüz üye değil misiniz? Üye ol  
Modeller   Diyagramlar   Radar  

İstanbul için KAR Tahminleri (KAR Sevdalıları)

Emin bey ben sizi ve başarılı tahminlerinizi yıllardır takip edenlerden ve size saygı duyan birçok ların dan sadece birisiyim.. Tahminlerinizi her zaman heyecan içinde ailece takip ediyoruz ve Allah ömür verirse takip etmeye de devam edeceğiz...Size ailem ile beraber saygılarımızı ve sonsuz sevgilerimizi gönderiyoruz Emin bey .Durmak yok yeni tahminlere ve heyecanlara devam inşallah..Bunun yanında sizi hedef alarak tahmin yapan kimse açıkça ifşa edilsin bütün yorumları okuyorum bu kişinin kim olduğunu merak ediyorum..Huzuru kaçıran kimse uyarılsın gerekiyorsa açıkça..

gfs daha da azaltmış kuzeydeki soğuk miktarını, kuzeyde soğuklar çok olup 300 km batımıza ya da doğumuza indiriyor olsaydı o çok rahat değişirdi de, modellerde olmayan soğuğun oluşması daha nadir oluyor. 3-4 gün daha bakılır, sonra hala yağmursa gelen kısmet denilir. sonuçta yağmura da çok ama çok ihtiyacımız var.

(Son Düzenleme: 12-20-2019, 02:20 PM, Düzenleyen: AZOR.)

Gfs öğlen güncellemesi
Gfs ninhiç bir güncellemesi birbirini tutmaz ki zaten ama senaryo aynı gidiyor benim yorumum şu olur...sistem 3-5 gün önceden ne olacağını belli edecek anlaşıldı
192-384 saatleri arası
https://images.meteociel.fr/im/9998/anim_nbh1.gif
https://images.meteociel.fr/im/6647/anim_dpx8.gif

(12-20-2019, 02:15 PM)gececi Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Emin bey ben sizi ve başarılı tahminlerinizi yıllardır takip edenlerden ve size saygı duyan birçok ların dan sadece birisiyim.. Tahminlerinizi her zaman heyecan içinde ailece  takip ediyoruz ve Allah ömür verirse takip etmeye de devam edeceğiz...Size ailem ile beraber saygılarımızı ve sonsuz sevgilerimizi gönderiyoruz Emin bey .Durmak yok yeni tahminlere ve heyecanlara devam inşallah..Bunun yanında sizi hedef alarak tahmin yapan kimse açıkça ifşa edilsin bütün yorumları okuyorum bu kişinin kim olduğunu merak ediyorum..Huzuru kaçıran kimse uyarılsın gerekiyorsa açıkça..

Teşekkür ederim, sağolun, varolun....Ailenize selam ve saygılarımı iletiyorum..iyi haftasonları...

Gfs 360 saatte kadar toplam yağış 
Maşallah diyelim
resim

Ben son 5-6 güne girmeden emin olamıyorum ama O SİSTEM BURAYA GELECEK ama öyle ama böyle

O beklenen yılbaşı sistemi buraya gelecek inşallah. Adını EminExpress koydum ben. Tüm hava durumu kanalları yılbaşındaki sistem için asla yok gelmeyecek diyemiyor bukez aksine soğuma çok iyi heran herşey olabilir diyorlar istanbul için.
Nede olsa bir snowserkan.com değiller. Tahmin tutturamadıkları için bari orta yollu yorum yapalım diyor hava haberleri.

(12-20-2019, 04:00 PM)Olyosmanli Adlı Kullanıcıdan Alıntı: O beklenen yılbaşı sistemi buraya gelecek inşallah. Adını EminExpress koydum ben. Tüm hava durumu kanalları yılbaşındaki sistem için asla yok gelmeyecek diyemiyor bukez aksine soğuma çok iyi heran herşey olabilir diyorlar istanbul için.
Nede olsa bir snowserkan.com değiller. Tahmin tutturamadıkları için bari orta yollu yorum yapalım diyor hava haberleri.

EminExpress.....ahahaha.... Smile iyiymiş, o zaman bu express hemen yola çıkmalı..... thumbsup

(12-20-2019, 01:45 PM)snowserkan Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
(12-20-2019, 10:42 AM)Hasan Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Herkese hayırlı cumalar,

Bir önceki yorumum yani yazım gece kimse farketmemiş sanırım.

Istanbula geri taşınıyorum bu sebeple 23-27 Aralık arası afyon kutuya birci hattında ne zaman kar bekleniyor bilgi alabilir miyim. Geçmiş sayfalara göz attım bir güncelleme var mıdır son durum nedir diye sormak istedim

23 Aralık değil ama 24 öğleden sonra -27 Aralık tarihlerinde ismini saydığınız lokasyonlarda KAR Yağışı görülecektir.
Hatta yer yer etkili de olacaktır.

Teşekkür ederim değerli görüşleriniz icin
  Beğenenler:
  • gececi, Hasan_iSTANBUL, snowserkan

Hafta sonu lodos fırtınası var Marmara ve Ege bölgesinde yer yer saatte 120 km çıkabilir 
resim

Konuyu Okuyanlar:
23 Ziyaretçi