| |
Takipteyiz her an sizden bir mujde bekliyoruz hasret buyuk biliyorsunuz
pazar pts lodos fırtınası çok şiddetli deniz ulaşımı iptal tedbirinizi alın pts öğleden sonra akşam saatlerinden itibaren balkanlardan gelecek soğuk hava ile karayel kuvvetli eseceğinden gribal enfeksiyona dikkat.
Beğenenler:
• Burak1980, burakrpc,
Beğenenler:
• adakar, ahmetcengiz, Burak1980,
Yılbaşı değişime uğrayabilir ama göze batan yılbaşı için kuzeyimizde güçlü soğuk yok olacak olabilecek -8 ki bu bile değişeceği için törpülenme olasılığı kuvvetli, ama takip etmekte fayda var, kıyılar için zor olsada iç bölgeler güzel kar alabilir.
Şu heveslenmeyin kelimesini şahsım adına çok itici buluyorum. Burda kimse çocuklar gibi birşeylere heves etme gibi bir ortam içinde değiliz, lütfen üsluplara dikkat ediniz. Forumda genelde herkes belli ve olgun yaş ortalamalarında ve butür cümleler kurulmasına memnun olacağını düşünmüyorum. Çok biliyorsanız olumsuz fikirlerinizi belgelere dayalı olarak izah etmelisiniz. Birçok verilen emeklere iki kelimeyle yok böyle olmayacak diye kısa cümleler kurup verilen emekleri baltalamamalısınız.. Zaten burada ufak ufak kim ne söylemeye çalıştığı şimdiye kadarki yaptıkları beğeni ve açıklamalarıyla kendini belli ediyorsada naçizane tavsiyem buradaki güzel haberlere susamış üyelerede haksızlık yapılmamalı diyorum..( Anlıyan anlamıştır.) Neyse konumuza dönersek, yılbaşı sistemi şimdilik bir takım olumsuz, yani worteksin inmesine engel teşkil eden azorun yeterli yükselmemesi ve basınç dizimlerindeki dengesizlik süreci baltalasada bu süreçte sistem enazından havadada olsa (şuanki görüntüye göre) KAR ihtimalini veriyor, ancak bu seferde yağış sıkıntısı olacak gibi görünsede yağış durumları son ana değin belli olmaz, artabilirde..Biz yinede bu yılbaşı sistemini takipteyiz...
![]()
Beğenenler:
• adakar, ahmetcengiz, Burak1980, Captmehmet,
(12-19-2019, 10:37 AM)KardanadamEmin Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Şu heveslenmeyin kelimesini şahsım adına çok itici buluyorum. Burda kimse çocuklar gibi birşeylere heves etme gibi bir ortam içinde değiliz, lütfen üsluplara dikkat ediniz. Forumda genelde herkes belli ve olgun yaş ortalamalarında ve butür cümleler kurulmasına memnun olacağını düşünmüyorum. Çok biliyorsanız olumsuz fikirlerinizi belgelere dayalı olarak izah etmelisiniz. Birçok verilen emeklere iki kelimeyle yok böyle olmayacak diye kısa cümleler kurup verilen emekleri baltalamamalısınız.. Zaten burada ufak ufak kim ne söylemeye çalıştığı şimdiye kadarki yaptıkları beğeni ve açıklamalarıyla kendini belli ediyorsada naçizane tavsiyem buradaki güzel haberlere susamış üyelerede haksızlık yapılmamalı diyorum..( Anlıyan anlamıştır.) Neyse konumuza dönersek, yılbaşı sistemi şimdilik bir takım olumsuz, yani worteksin inmesine engel teşkil eden azorun yeterli yükselmemesi ve basınç dizimlerindeki dengesizlik süreci baltalasada bu süreçte sistem enazından havadada olsa (şuanki görüntüye göre) KAR ihtimalini veriyor, ancak bu seferde yağış sıkıntısı olacak gibi görünsede yağış durumları son ana değin belli olmaz, artabilirde..Biz yinede bu yılbaşı sistemini takipteyiz... heveslenmeyin demedim, size değildi sözüm, heveslenmemeli dedim, o da benim fikrim. istediğim kelimeyi kullanırım. sizin kelimeye yüklediğiniz anlam beni bağlamaz. ve heveslenmek evet, boşuna olduğu zaman hayalkırıklığı yaratır. bu olumsuzluk değil gerçekçi olmaktır. 10 gün kala bile olsa bütün diyagramlar mutabık kalırsa kutlarız hep beraber. onun dışında temkinli olmak her zaman iyidir ne demişler; bir bulutla kış olmaz, bir çiçekle bahar gelmez...
|
| Konuyu Okuyanlar: |
| 31 Ziyaretçi |