| |
Kurak ve mevsim ortalamaları üzerinde eylül, ekim, kasım ve derken aralık ayı. Önümüdeki günlerde Güney rüzgarlarının etkisi ile sıcaklıklar yükseklecek ege ve akdenizin batısında 20li dereceler istanbulda 15-17 dereceler görülecektir. Yağışı sorarsanız ondan haber yok çükü YB egeye yerleşiyor. Meteoroloji camisında ısınan havarldan sonra bir sistem gelir yada uzun süre sıcak devam ederse sıradışı bir soğuma olur diye bir algı var ben buna katılmıyorum , süregelen pattern soğuk yada sıcak tüm mevsimi bile domine edebilir. Eylülden beri devam eden bir döngü var ve bu aralığıda sirayet etti. Aralık sok hafta olacak ''mevsim normallerine'' düşüş aralık ortalamasını kurtarmaya yetmeyecek. Serkan beyin bekletisinin gerçekşemesini canı gönülden istiyorum. Ocak yüzümüzü güldürmeli.
Ben CFS’i Emin Bey’in hazırladığını ciddi bir şekilde düşünmeye başladım.
(12-12-2019, 10:21 AM)sahinok Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Ben CFS’i Emin Bey’in hazırladığını ciddi bir şekilde düşünmeye başladım. Evet Şahin bey, dün geceden beridir, yoğun çalışıyorum, mor boya bitti, şimdi nalbura gidip yeniden alacağım ve hemen daha koyu kıvamda morun hakim olduğu modeller hazırlayacağım ve bu konuda çığır açacağım...
Beğenenler:
• AZOR, Burak1980, Captmehmet,
(12-12-2019, 10:51 AM)KardanadamEmin Adlı Kullanıcıdan Alıntı:(12-12-2019, 10:21 AM)sahinok Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Ben CFS’i Emin Bey’in hazırladığını ciddi bir şekilde düşünmeye başladım. Demek o çok güzel koyu mavi ve mor kütleler bize yaklastkça eritip yok eden de sizsiniz
Ay sonu için modeller hala kararlı mı? ? Dışarıda hava sanki yaz ayındaymışız gibi.
(12-12-2019, 12:07 PM)Msobrc Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Ay sonu için modeller hala kararlı mı? ? Dışarıda hava sanki yaz ayındaymışız gibi. Modellere bakıp ne karalar bağlayın ne de sevinin, Önümüzdeki günlerde hava sıcaklığı zaten 1-3 derece arası yükselecek, Modeller 1 hafta sonra ne olacağını az çok belli eder, Henüz sınırda bir sistem. |
| Konuyu Okuyanlar: |
| KardanadamEmin, pcz2013, sirgalton, тaяaηтυℓa, 68 Ziyaretçi |