Hoşgeldin Ziyaretçi, Henüz üye değil misiniz? Üye ol  
Modeller   Diyagramlar   Radar  

İstanbul için KAR Tahminleri (KAR Sevdalıları)

İnşallah Emin abi. İyice pisikopat oldum öyle bir kar yağsın ki kaos olsun istiyorum artık Big Grin

(12-11-2019, 05:52 PM)kral Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Kardan Emin Adam = Kardan Adam Emin

KRAL.......Sonderece doğru tesbit olmuş, teşekkürler... eye Smile thumbsup
  Beğenenler:
  • Altıgen Buz Kristali, kral, sahinok, snow41, Snowsedat

(12-11-2019, 05:48 PM)snow41 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Eeee bosuna Kardanadam demiyoruz Emin bey herzaman umutlu herzaman sistemlerden onceden haberdar eden degerli bir arkadasimiz  herkesin umudunun bittigi yerde Emin bey olsun Serkan bey olsun umutlari yesertiyor guzel haberler veriyorlar

Ahmet bey, değerli görüşlerin için tekrar teşekkür ederim, sende buranın daima aktif bir umudusun, bilmelisin... thumbsup thumbsup thumbsup
  Beğenenler:
  • Captmehmet, ersel candan, sahinok, snow41, Snowsedat

Merhabalar.

Başta Serkan Bey, Emin abi ve Sayın tarantula, ya selam olsun ve tüm kardeşlerime de selamlar.

Yb belasını ay sonuna doğru etkisini kaybetmesiyle ilk ciddi atağın 25 - 26 Aralık gibi kırım civarından olacağını düşünüyorum. Bu ilk atağın İstanbul da kar yapabileceği ve hatta burun kıvıracağımız şekilde ince bir örtü sunacağını öngörüyorum yaptığım incelemede.

2.Atak ise başta Serkan Bey'in de bahsettiği Ocak ilk hafta bitiminde etkisini gösterecek bir sibirya termiği.. Ben Vortexin büyük parçasının Avrupa ya yerleşecek kuvvetli yb ile bize ineceğini söyleyebilirim. Tahminimce 5-6 gün sonra modellere yansıyacaktır.

Saygılarımla.

Bende tesekkur ederim Emin bey ama Serkan bey olsun Siz olun sizler kadar uzun vadede tahmin yapamiyorum sizler sayesinde ogreniyorum yoksa yaklasik 35 senedir nerdeyse hava durumuna karsi ilgim var Rahmetli Ali Esin zamanindan beri yani kisaca KIŞ + KARDANADAM = EMİN BEY

Merhabalar.

Başta Serkan Bey, Emin abi ve Sayın tarantula, ya selam olsun ve tüm kardeşlerime de selamlar.

Yb belasını ay sonuna doğru etkisini kaybetmesiyle ilk ciddi atağın 25 - 26 Aralık gibi kırım civarından olacağını düşünüyorum. Bu ilk atağın İstanbul da kar yapabileceği ve hatta burun kıvıracağımız şekilde ince bir örtü sunacağını öngörüyorum yaptığım incelemede.

2.Atak ise başta Serkan Bey'in de bahsettiği Ocak ilk hafta bitiminde etkisini gösterecek bir sibirya termiği.. Ben Vortexin büyük parçasının Avrupa ya yerleşecek kuvvetli yb ile bize ineceğini söyleyebilirim. Tahminimce 5-6 gün sonra modellere yansıyacaktır.

Saygılarımla.

(12-11-2019, 06:27 PM)snow41 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Bende tesekkur ederim Emin bey ama Serkan bey olsun Siz olun sizler kadar uzun vadede tahmin yapamiyorum sizler sayesinde ogreniyorum yoksa yaklasik 35  senedir nerdeyse hava durumuna karsi ilgim var Rahmetli Ali Esin zamanindan beri yani kisaca KIŞ + KARDANADAM = EMİN BEY

thumbsup thumbsup thumbsup thumbsup thumbsup thumbsup thumbsup thumbsup thumbsup Smile Smile thumbsup thumbsup thumbsup thumbsup thumbsup :
  Beğenenler:
  • Poyraz, snow41, Snowsedat

(12-11-2019, 06:33 PM)Erso GkdL Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Merhabalar.

Saygılarımla.

Ooooo Ersincim, yine sahnelere dönmüşsün, hoşgeldin, sefalar getirdin, değerli KARdeşim..Tahminlerin yine gümbür gümbür.... resim resim Buralarda sıksık olmalısın, Tarantula (Ahmet ) KARdeşimde arasıra burada...Bizler malum sitenin vazgeçilmez kahramanlarıydık, kıymetimiz bizleri kaybettikden sonra anladılar ama iş işten geçti, şimdi artık kaç yazarki? HUZURU BURADA BULDUK. resim resim resim resim resim resim
  Beğenenler:
  • adakar, Captmehmet, Erso GkdL, Poyraz, sahinok, Snowsedat

(12-11-2019, 06:10 PM)Msobrc Adlı Kullanıcıdan Alıntı: İnşallah Emin abi. İyice pisikopat oldum öyle bir kar yağsın ki kaos olsun istiyorum artık Big Grin

Msobrc, merak etme hepimiz bugüne değin yeterince psikopat olduk, ALLAH'ın izniyle O SENE BU SENE..... eye thumbsup
  Beğenenler:
  • Burak1980, Msobrc, Poyraz, Snowsedat

(12-11-2019, 05:52 PM)kral Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Kardan Emin Adam = Kardan Adam Emin

çok iyi olmuş doktor Big Grin
  Beğenenler:
  • KardanadamEmin, kral, Poyraz, sahinok

Konuyu Okuyanlar:
AZOR, Əspəranza34, pcz2013, 30 Ziyaretçi