Hoşgeldin Ziyaretçi, Henüz üye değil misiniz? Üye ol  
Modeller   Diyagramlar   Radar  

İstanbul için KAR Tahminleri (KAR Sevdalıları)

(11-02-2019, 12:44 PM)snowserkan Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Arkadaşlar konu başlığında direk kişiyi övme mevzularını geçelim lütfen.

Evet kişi hakkında olumlu fikirler beyan etmede sakınca yok ancak bunu daha ileriye taşımayalım.

Foruma emek veren ve bizleri takip etme kararını veren herkes kıymetlidir ve övgüye mazhardır.

Ben herkese teşekkür ediyorum.

Emin dostum da çok değerli ve kar sevdasıyla çok kıymetlidir.

Keza Azor(Erdoğan) , ersel candan da, snow41, Dolunay, Xooner(Soner) ve ismini sayamadığım tüm emek veren kim varsa baş tacıdır.

Birbirimize değer veriyorsak ve ortak hedefler doğrultusunda hareket ediyorsak biz bir bütünüz demektir. Bir parçanın eksikliği bütünü bozar ve biz hiç birimiz bunu istemeyiz değilimi?

Hepiniz kıymetli, değerli ve övgüye mazharsınız.

Çok değerli Serkan KARdeşim için, kendisi oldukça mütevazi, olgun, kişilik sahibi, kadirşinas, fenomen bir yapıya sahiptir derken, yanılmadığımı görmekden öncelikle büyük bir kıvanç ve gurur duyduğumu söylemeliyim. Bizler bu sevdaya yıllardır büyük bir özveriyle, sadakatle gönül vermiş kişileriz, bizler artık bu sevdanın ayrılmaz parçaları olmuşuz. Bizler hepbirlikde güzeliz...Serkan KARdeşim, sanada hakkımdaki güzel düşüncelerin, için çok teşekkür ederim, sağol, varol.....iyiki varsın.. thumbsup thumbsup

SAKIN HAAAAA..... eye Spiteful eye Smile thumbsup        https://scontent.fada1-3.fna.fbcdn.net/v...e=5E1CECE1

(11-02-2019, 12:44 PM)snowserkan Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Arkadaşlar konu başlığında direk kişiyi övme mevzularını geçelim lütfen.

Evet kişi hakkında olumlu fikirler beyan etmede sakınca yok ancak bunu daha ileriye taşımayalım.

Foruma emek veren ve bizleri takip etme kararını veren herkes kıymetlidir ve övgüye mazhardır.

Ben herkese teşekkür ediyorum.

Emin dostum da çok değerli ve kar sevdasıyla çok kıymetlidir.

Keza Azor(Erdoğan) , ersel candan da, snow41, Dolunay, Xooner(Soner) ve ismini sayamadığım tüm emek veren kim varsa baş tacıdır.

Birbirimize değer veriyorsak ve ortak hedefler doğrultusunda hareket ediyorsak biz bir bütünüz demektir. Bir parçanın eksikliği bütünü bozar ve biz hiç birimiz bunu istemeyiz değilimi?

Hepiniz kıymetli, değerli ve övgüye mazharsınız.

Çok teşekkürler Serkan bey duygu ve düşünceleriniz için

(11-02-2019, 10:29 AM)Enginist Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Emin bey ve Hasan bey güzel müzik ve güzel görüntüler paylaşmışsınız.

İnşallah bulunduğumuz coğrafyalar da Kar'dan nasibini alır da gerçeğini yaşarız bu görsellerin.

Bu da benden gelsin.

Karda ormanlı bir yolda araba yolculuğu ve Enya'nın sesi Smile

https://www.youtube.com/watch?v=iMyo8I8AKmY

Engin Abi burada dolandıktan sonrada Moria Madenlerine geçeriz biraz ısınmak için. Big Grin Şaka bir yana süper bir paylaşım olmuş emeğine sağlık, resmen orada hissettim kendimi. Kar sevdası böyle birşey olsa gerek... İlk parça favorilerimden, Lord of the Rings serisinde. Enya- Council of Elrond.

Eyvallah Poyraz KARdeşim.

Moria madenleri deyince beni de orta dünyaya götürdün doğrusuSmile

Beğendiğine sevindim. İnşallah aynı görüntüleri kendimiz çekip paylaşacağımız ortamlar yaşarız.

(11-01-2019, 08:44 AM)caner Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
(11-01-2019, 08:05 AM)Xooner Adlı Kullanıcıdan Alıntı: resim

Modeller yine bilemedi ama bu defa olumlu yönden bilemedi. Toplamda 3-5 mm verdikleri Fethiyeye şimdiden 15-20 mm yağmur düştü. Masallah şenlik oldu bizlere. Beklentiye girmemiştim, daha bi fazla sevindim Smile balkonda ufak oğlumla şimşekleri izliyoruz

Konudan bağımsız çok güzel yerlerde yaşıyorsunuz. Belirtmek istedim Smile
Benim için yol yarım saati geçmese de İstanbul trafiğine ne zaman çıksam neden bu şehirde yaşıyorum ki diyorum.

mgm de orta-uzun vadeli tahminlerde kasım 3. ve 4. haftası için mevsim normallerinin üzerinde sıcaklık vermiş. Kışa sıcak bir giriş yapacak gibiyiz heralde.

Bende bundan 8 ay önce öyle düşünüyordum ne varki şu istanbulda ekip gidiyorum işte dedim denizliye yerleştim şimdi diyorum ki en çekilmez hali olan trafiğini özledim o soğuk yağmurlu karlı iş çıkış hengameni özledim özledim de özledim istanbulu Sad
  Beğenenler:
  • Captmehmet, Enginist, ersel candan, gececi, Poyraz, Snowsedat

(Son Düzenleme: 11-03-2019, 12:52 AM, Düzenleyen: snowserkan.)

Aralık ayının ilk günlerinde İstanbul ilk KAR Yağışını büyük ihtimalle alacak.

Kasım ayının ilk yarısından itibaren bahsettiğim Bu sistemin ayak seslerini duymaya başlayacağız.

Haydi bakalım Aralık ayının ilk haftası içinde İstanbul İlk Kar tanelerini görecek mi görmeyecek mi?

Duyanlar duymayanlara haber versin
Ben diyorum ki; %80 görecek..Hodri meydan.. thumbsup

resim

Bu tahmini beğendim Smile İlk kar yağışını 4 gözle bekliyoruz.

Alıntı:Aralık ayının ilk günlerinde İstanbul ilk KAR Yağışını büyük ihtimalle alacak.

Kasım ayının ilk yarısından itibaren bahsettiğim Bu sistemin ayak seslerini duymaya başlayacağız.

Haydi bakalım Aralık ayının ilk haftası içinde İstanbul İlk Kar tanelerini görecek mi görmeyecek mi?

Ben diyorum ki; %80 görecek..Hodri meydan.. thumbsup

5NvAZD.gif

(11-03-2019, 01:02 AM)sahinok Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Bu tahmini beğendim Smile İlk kar yağışını 4 gözle bekliyoruz.

SSW habercisi görüntüler bunlar.

Stratosferde erken bir bölünme Aralık ayı ortasından sonra olabilir.

İlk ciddi KAR Yağışı ise Yılbaşına denk gelebilir.

Rekor kıralım Smile  Aralık 2-4 ilk KAR taneleri ilk KAR Soğuğu.

Aralık sonunda örtülük KAR..

(11-03-2019, 01:12 AM)snowserkan Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
Alıntı:Aralık ayının ilk günlerinde İstanbul ilk KAR Yağışını büyük ihtimalle alacak.

Ben diyorum ki; %80 görecek..Hodri meydan.. thumbsup

5NvAZD.gif

(11-03-2019, 01:02 AM)sahinok Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Bu tahmini beğendim Smile İlk kar yağışını 4 gözle bekliyoruz.

SSW habercisi görüntüler bunlar.

Stratosferde erken bir bölünme Aralık ayı ortasından sonra olabilir.

İlk ciddi KAR Yağışı ise Yılbaşına denk gelebilir.

Rekor kıralım Smile  Aralık 2-4 ilk KAR taneleri ilk KAR Soğuğu.

Aralık sonunda örtülük KAR..

Başka ne isteriz abi Smile

Konuyu Okuyanlar:
3uZgibi, Akın, Burak1980, pcz2013, RadicaL, scream, WsRc1967, 54 Ziyaretçi