| |
(11-02-2019, 12:44 PM)snowserkan Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Arkadaşlar konu başlığında direk kişiyi övme mevzularını geçelim lütfen. Çok değerli Serkan KARdeşim için, kendisi oldukça mütevazi, olgun, kişilik sahibi, kadirşinas, fenomen bir yapıya sahiptir derken, yanılmadığımı görmekden öncelikle büyük bir kıvanç ve gurur duyduğumu söylemeliyim. Bizler bu sevdaya yıllardır büyük bir özveriyle, sadakatle gönül vermiş kişileriz, bizler artık bu sevdanın ayrılmaz parçaları olmuşuz. Bizler hepbirlikde güzeliz...Serkan KARdeşim, sanada hakkımdaki güzel düşüncelerin, için çok teşekkür ederim, sağol, varol.....iyiki varsın..
Beğenenler:
• adakar, Alinuri5, AZOR, Burak1980, Captmehmet, Dolunay,
Beğenenler:
• adakar, AZOR, bokers36, Burak1980, Captmehmet, Dolunay,
(11-02-2019, 12:44 PM)snowserkan Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Arkadaşlar konu başlığında direk kişiyi övme mevzularını geçelim lütfen. Çok teşekkürler Serkan bey duygu ve düşünceleriniz için
Beğenenler:
• AZOR, Burak1980, Dolunay,
(11-02-2019, 10:29 AM)Enginist Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Emin bey ve Hasan bey güzel müzik ve güzel görüntüler paylaşmışsınız. Engin Abi burada dolandıktan sonrada Moria Madenlerine geçeriz biraz ısınmak için. Şaka bir yana süper bir paylaşım olmuş emeğine sağlık, resmen orada hissettim kendimi. Kar sevdası böyle birşey olsa gerek... İlk parça favorilerimden, Lord of the Rings serisinde. Enya- Council of Elrond.
Beğenenler:
• 3uZgibi, Burak1980, Dolunay,
Eyvallah Poyraz KARdeşim.
Moria madenleri deyince beni de orta dünyaya götürdün doğrusu ![]() Beğendiğine sevindim. İnşallah aynı görüntüleri kendimiz çekip paylaşacağımız ortamlar yaşarız.
Beğenenler:
• Burak1980, Captmehmet, Dolunay,
(11-01-2019, 08:44 AM)caner Adlı Kullanıcıdan Alıntı:(11-01-2019, 08:05 AM)Xooner Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Bende bundan 8 ay önce öyle düşünüyordum ne varki şu istanbulda ekip gidiyorum işte dedim denizliye yerleştim şimdi diyorum ki en çekilmez hali olan trafiğini özledim o soğuk yağmurlu karlı iş çıkış hengameni özledim özledim de özledim istanbulu
Aralık ayının ilk günlerinde İstanbul ilk KAR Yağışını büyük ihtimalle alacak.
Kasım ayının ilk yarısından itibaren bahsettiğim Bu sistemin ayak seslerini duymaya başlayacağız. Haydi bakalım Aralık ayının ilk haftası içinde İstanbul İlk Kar tanelerini görecek mi görmeyecek mi? Duyanlar duymayanlara haber versin Ben diyorum ki; %80 görecek..Hodri meydan..
Beğenenler:
• 3uZgibi, adakar, Alinuri5, Alp 1903, AZOR, bokers36, Burak1980, Captmehmet, Dolunay,
Beğenenler:
• adakar, Alinuri5, Burak1980,
Alıntı:Aralık ayının ilk günlerinde İstanbul ilk KAR Yağışını büyük ihtimalle alacak. (11-03-2019, 01:02 AM)sahinok Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Bu tahmini beğendim SSW habercisi görüntüler bunlar. Stratosferde erken bir bölünme Aralık ayı ortasından sonra olabilir. İlk ciddi KAR Yağışı ise Yılbaşına denk gelebilir. Rekor kıralım Aralık 2-4 ilk KAR taneleri ilk KAR Soğuğu.Aralık sonunda örtülük KAR..
Beğenenler:
• 3uZgibi, adakar, Alinuri5, Alp 1903, Burak1980, Captmehmet,
(11-03-2019, 01:12 AM)snowserkan Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Alıntı:Aralık ayının ilk günlerinde İstanbul ilk KAR Yağışını büyük ihtimalle alacak. Başka ne isteriz abi
Beğenenler:
• adakar, Alinuri5, Burak1980, |
| Konuyu Okuyanlar: |
| 3uZgibi, Akın, Burak1980, pcz2013, RadicaL, scream, WsRc1967, 55 Ziyaretçi |

Şaka bir yana süper bir paylaşım olmuş emeğine sağlık, resmen orada hissettim kendimi. Kar sevdası böyle birşey olsa gerek... İlk parça favorilerimden, Lord of the Rings serisinde. Enya- Council of Elrond.