Hoşgeldin Ziyaretçi, Henüz üye değil misiniz? Üye ol  
Modeller   Diyagramlar   Radar  

İstanbul için KAR Tahminleri (KAR Sevdalıları)

(03-03-2018, 12:14 PM)zerensefa Adlı Kullanıcıdan Alıntı: 3 ŞUBAT 2015 - 09:50
YER : SELİMPAŞA/SİLİVRİ

Evet yine squall line varmış o gün .
Aşağıda uydu görüntüsü var. mavi alanın içindeki oluşum.

resim

resim

Yanlız squall line dağılıyor gibi Smile

Erdek-Marmara adası civarında bir yerde yeniden patlıyor.Smile

(03-03-2018, 12:23 PM)snowserkan Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
(03-03-2018, 12:14 PM)zerensefa Adlı Kullanıcıdan Alıntı: 3 ŞUBAT 2015 - 09:50
YER : SELİMPAŞA/SİLİVRİ

Evet yine squall line varmış o gün .
Aşağıda uydu görüntüsü var. mavi alanın içindeki oluşum.

resim

resim

Vallaha helal olsun abi buldun.  Tongue Ben böyle enteresan olayları fotoğraflıyorum hep bir sürü olması lazım daha.  Big Grin
SUDAN ADAM

Kozyatağı kuvveli sağanak ve ara ara dolu geçişi var

Dostlarım merhabalar. Sizlere karşı bir konuda dürüst olmak istiyoruz. Siteye bu gün itibari ile google tarafından reklam aldık. Yıllık olarak belirli DOMAIN (snowserkan.com) ve HOSTING(ftp, http server gibi) giderlerimiz mevcut olacak forum içerisinde. Bu giderleri karşılamak için de bu şekilde bir yönteme başvurduk. Amacımız para kazanmaktan ziyade sunucu barındırma masraflarını bir şekilde çıkarmamızdır. Şimdiden gösterdiğiniz ve göstereceğiniz anlayış için teşekkür ederiz. Eğer reklam yerleşimlerinden şikayetleriniz olursa çekinmeden özel mesaj yolu ile bana iletebilirsiniz. Düşünceleriniz bu konuda dikkate alınacaktır.  Rolleyes
SUDAN ADAM

Aşağıda uydu görüntülerinde DEK Mekanizması daha çok İstanbul'un batısını dövüyor.

Hangi tarih ola ki bu? Smile

resim

resim

(03-03-2018, 12:56 PM)snowserkan Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Aşağıda uydu görüntülerinde DEK Mekanizması daha çok İstanbul'un batısını dövüyor.

resim

resim

2015 ?  Big Grin
SUDAN ADAM

(03-03-2018, 12:59 PM)zerensefa Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
(03-03-2018, 12:56 PM)snowserkan Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Aşağıda uydu görüntülerinde DEK Mekanizması daha çok İstanbul'un batısını dövüyor.

resim

resim

2015 ?  Big Grin

17/19 Subat Avcilar Beylikduzu bolgesine 1mt kar birakan meshur Dek sistemimiz❄️❄️

Konuyu Okuyanlar:
59 Ziyaretçi