Hoşgeldin Ziyaretçi, Henüz üye değil misiniz? Üye ol  
Modeller   Diyagramlar   Radar  

Hava Durumu Tahmin ve Uyarılar

Düşen yağmur miktarı mgm tahmini Çok üstünde 20 kg bekleniyordu nerdeyse 50 kg yağdı

Son dakika... İstanbul'da yağış ne zaman sona erecek? İşte cevabı... http://www.hurriyet.com.tr/gundem/son-da...i-41224385
  Beğenenler:
  • Burak1980, snowserkan, ThunderSnow

Masallah bin bereket. Bize de 5 dakika çamur yağdı, oto yıkamalara bayram erken geldi Big Grin
  Beğenenler:

Anadolu'da batı ve orta karadenizde dolu yağışlar var
resimresim
  Beğenenler:

Gebzede bugun sabah 08.00 - 11.00 arasi resmen gök delindi asiri yagmur dolu ve kuvvetli ruzgar hepsi bir aradaydi saat 11.00 den bu yana hava acik yagis yoktu gercekten saglam yagdi
  Beğenenler:
  • Snowevren, snowserkan, ThunderSnow

resim

Bugun aksam saatleri ve gece ile yarin ogleye kadar olan surecte yine araliklarla yagis devam edecek ogleden sonra yagislar cekilmis olacak ve oldukca sicak ve yagissiz bir doneme giriyoruz haftaya cumaya trakyadan yeni bir yagisli hava gelmesi bekleniyor
  Beğenenler:
  • Snowevren, snowserkan, ThunderSnow

resim

Onumuzdeki 7 gun durum boyle yagissiz ve sicak
  Beğenenler:
  • snowserkan, ThunderSnow

(05-18-2019, 11:25 AM)snowserkan Adlı Kullanıcıdan Alıntı: 23-25 Mayıs tarihlerinde kuzey bölgelerimiz
Ayın son günü ve Haziran ayının ilk günlerinde batı ve Güney kesimlerin etkili yağışların etkisine gireceğini söyleyeyim.

Özellikle Aysonu için beklediğim sistem batı ve güney için sarsıcı olaylar yaşatabilir.

Süre uzun ancak bu bilgiyi önceden vereyim istedim.

Hep beraber takibe devam.

Haziran ayı başlarında var bir şeyler. 
Modellerin radarına takılmasını bekliyorum..

23 - 25 mayis dediginiz yagislar gerceklesti serkan bey
haziran baslarinda yani bayrama girerkende yine yagislarmi var ama şunu söyleyeyim bugunku yagmur cok guzeldi havayida serinletti

(Son Düzenleme: 05-24-2019, 09:23 PM, Düzenleyen: snowserkan.)

(05-24-2019, 09:07 PM)snow41 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: 23 - 25 mayis dediginiz yagislar gerceklesti serkan bey
haziran baslarinda yani bayrama girerkende yine yagislarmi var ama şunu söyleyeyim bugunku yagmur cok guzeldi havayida serinletti

Evet gerçekleşti diyebiliriz. 

Haziran ayının ilk günlerinden itibaren yine çok etkili yağışlar bekliyorum.

Bu sabah gerçekleşen yağışlar her zaman görebileceğimiz cinsten değil. 

En azından benim o saatte bulunduğum konumda durum öyleydi. 

Sabah 6.00 - 08.00 arasında İstanbul'a giriş yaptığım anlardı.

Kartal civarında etkili yağışı yakalayabildim. Şimşek Yıldırım vs thumbsup

Serkan bey bugun gebzede gercekten dolu tanesi buyuklugunde yagmur saganak ve ara ara dolu yagdi bir anda sokaklar sele döndü hatta bazi yerlerde catilar ucmus agaclar devrilmis gebze ve kandirada benim bulundugum bolgede agac devrilmesi ve cati ucmasi olmadi ama yagis cok siddetliydi ruzgarda oyle

Konuyu Okuyanlar:
7 Ziyaretçi