| |
Düşen yağmur miktarı mgm tahmini Çok üstünde 20 kg bekleniyordu nerdeyse 50 kg yağdı
Son dakika... İstanbul'da yağış ne zaman sona erecek? İşte cevabı... http://www.hurriyet.com.tr/gundem/son-da...i-41224385
Masallah bin bereket. Bize de 5 dakika çamur yağdı, oto yıkamalara bayram erken geldi
Gebzede bugun sabah 08.00 - 11.00 arasi resmen gök delindi asiri yagmur dolu ve kuvvetli ruzgar hepsi bir aradaydi saat 11.00 den bu yana hava acik yagis yoktu gercekten saglam yagdi
(05-18-2019, 11:25 AM)snowserkan Adlı Kullanıcıdan Alıntı: 23-25 Mayıs tarihlerinde kuzey bölgelerimiz Haziran ayı başlarında var bir şeyler. Modellerin radarına takılmasını bekliyorum..
23 - 25 mayis dediginiz yagislar gerceklesti serkan bey
haziran baslarinda yani bayrama girerkende yine yagislarmi var ama şunu söyleyeyim bugunku yagmur cok guzeldi havayida serinletti
(05-24-2019, 09:07 PM)snow41 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: 23 - 25 mayis dediginiz yagislar gerceklesti serkan bey Evet gerçekleşti diyebiliriz. Haziran ayının ilk günlerinden itibaren yine çok etkili yağışlar bekliyorum. Bu sabah gerçekleşen yağışlar her zaman görebileceğimiz cinsten değil. En azından benim o saatte bulunduğum konumda durum öyleydi. Sabah 6.00 - 08.00 arasında İstanbul'a giriş yaptığım anlardı. Kartal civarında etkili yağışı yakalayabildim. Şimşek Yıldırım vs
Serkan bey bugun gebzede gercekten dolu tanesi buyuklugunde yagmur saganak ve ara ara dolu yagdi bir anda sokaklar sele döndü hatta bazi yerlerde catilar ucmus agaclar devrilmis gebze ve kandirada benim bulundugum bolgede agac devrilmesi ve cati ucmasi olmadi ama yagis cok siddetliydi ruzgarda oyle
|
| Konuyu Okuyanlar: |
| 14 Ziyaretçi |