| |
modellerde 27&28 Şubat ve 3-4-5 Mart için birşeyler görünüyor ama bunlar gelir mi, gelirse nasıl gelir ve örtü kar yapar mı gibi soruların cevaplarını forumun usta isimleri ilerleyen saatlerde vereceklerdir. : ) ah şu Ocak ortası Şubat ilk haftası dönem ah. Ilık geçeceğine sistemlerle dolu geçse belki de şu anda bu senelik kar'a doymuştuk. Zaten İstanbul özelinde kış dediğin bir avuç zaman (sistemli ve karlı günler açısından) onda da geldi istenmeyen misafir olarak çöktü kaldı üstümüze : ( herşey Allah'tan. diyecek birşey yok.
Serkan bey 5 - 9 mart konu basligi acti onumuzdeki gunlerde burdan da o konu basligi altindada durum hakkinda paylasimlar aciklamalar yapacaktir umarim bu son sistem bizi teget gecmez herkesi memnun eder beklemedeyiz artik
Bu arada Emin bey ve diger tahminci arkadaslarida unutmamak lazim onlarin paylasimlarida bizler icin degerli mesela Emin bey onceki gunku sistem icin herkes yok bizi teget gececek hic gelmeyecek derken o israrla bekleyin gelecek dedi ve geldi tamam istanbulun genelinde olmadi ama avrupa yakasi icin guzel yagis oldu simdi yine guzel haberlerinizi bekliyoruz tum tahminci arkadaslarin ellerine kollarina saglik hepsine ayri ayri tesekkurler tebrikler
5-9 Mart mı?
Biliyordum biliyordum. Yaşadığı semte kolay kolay kar yağmayan, kar görmek için yüksek rakımlı semtlere gitmek zorunda kalan benim şansıma kesin İstanbulda bulunamayacağım bu tarihlerde diz boyu kar yağacak. Kendim için üzülüyor ama siz KARdeşlerim için seviniyorum. 5 ile 10 Mart arası yurt dışında olacağım. Ama sizleri takip edeceğim. Sizin sevinciniz benim sevincim.
Beğenenler:
• 3uZgibi, Captmehmet, Ekrem14, Eray, gececi, Hasan_iSTANBUL, KardanadamEmin, kral, Snowsedat, Xooner
Arkadaşlar 3 Mart sisteminin biraz daha batılaması tüm sorunu çözecek, hertürlü değişime karşı süreci sıkı bir şekilde izliyoruz, müjdeli haber verebilmemiz için bizleri takipte kalın...
Beğenenler:
• Burak1980, Ekrem14, gececi, hacimurat, Hasan_iSTANBUL, karlıgece, kral, mehmet karsever, Nil.Trabzon, Reis, Serko, snow41, Snowsedat
İnsallah emin abi insallah soyle her ilceyi tatmin edicek bi bol bol iri iri kar taneli yagislarimiz olurda mart ayinda gonlumuz gozumuz senleri
Serkan bey hayirli aksamlar.Öncelikle sistem tahmin ve analizler icin teşekkürler.sizlere bir sorum olacak.iki senedir boz karadeniz olarak sistemlerden yararlanamiyoruz daha önceki yillarda sistemleri miknatis gibi cekerdik
İstanbula veya marmaraya kar yagdiginda bilirdik ki bize iki misli yagardi ama iki senedir hep teyet gecip poyraz etkili oluyor bunun nedeni ne olabilir tesekkürler.
(02-25-2019, 07:18 PM)KardanadamEmin Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Arkadaşlar 3 Mart sisteminin biraz daha batılaması tüm sorunu çözecek, hertürlü değişime karşı süreci sıkı bir şekilde izliyoruz, müjdeli haber verebilmemiz için bizleri takipte kalın... Emin Bey şu an icin direk karadenize iniyor onceki sistem gibi batilarsa hem marmara hem karadeniz girisli olacak batilarsa zaten istanbulun her ilcesi icin guzel olur sizden guzel haberleri bekliyoruz
|
| Konuyu Okuyanlar: |
| AZOR, snowserkan, 16 Ziyaretçi |