Hoşgeldin Ziyaretçi, Henüz üye değil misiniz? Üye ol  
Modeller   Diyagramlar   Radar  

İstanbul için KAR Tahminleri (KAR Sevdalıları)

Arkadaşlar çok güzel yağıyor ya gerçekten umarım hepiniz bu güzelliği yaşarsınız..

resim

resim

Snow Serkan Bey tahminleriniz ve öngörüleriniz için gerçekten çok teşekkürler.ben zeytinburnundayım rakım 15 ve gerçekten çok güzel yağıyor çatılar ve arabaların üzeri yol kenarları kar tutmaya başladı.sabaha kadar 15 cm bile görürsek mükemmel olur.çok teşekkürler.bu arada Serkan Bey sucuk partisi var mıSmile
  Beğenenler:
  • gececi, Hasan_iSTANBUL

Çamlıca Camii
resim
Deli sis var..
  Beğenenler:
  • gececi, Hasan_iSTANBUL, snowserkan

Avrupa yakasi kopuyor.Yagis Sekan bey in dedigi gibi irilesti ve hizlandi.Arabalar catilar tamam suan kaldirimlar yollar tutmaya basladi.Cok sükür.
  Beğenenler:
  • gececi, Hasan_iSTANBUL, Nuray, snowserkan

Sicaklik ta gayet iyi degerlerde eksilere dusmeye basladi bile.
  Beğenenler:
  • gececi

(02-23-2019, 08:23 PM)snowserkan Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Yağış kuvvetlenecek.
Taneler irileşecek.

Serkan bey bayrampaşa dahil mi buna

resim
Çamlıca Camii önü.
  Beğenenler:
  • Burak1980, Ekrem14, gececi, Hasan_iSTANBUL, sahinok, snowserkan

(02-23-2019, 08:36 PM)kuzey1352 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Sicaklik da gayet iyi degerlerde eksilere dusmeye basladi bile.
  Beğenenler:
  • gececi, snowserkan

(02-23-2019, 08:36 PM)Snowlove sinan Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Serkan bey bayrampaşa dahil mi buna

Dahildir Sinan bey,
  Beğenenler:
  • allergy, gececi, snow41

Baktım sahile yakın tarafta kar tutmuyor atladık arabaya e5 karayolunun üzerine, başıbüyük yolundan marmara üniversitesi tarafına doğru ilerledim. Bu kadar mı fark eder? Çimler ve ağaçlar beyazlamıştı. Çocuklarla kar topu bile oynadık. Sadece 10 dakikalık yolculukla tüm manzara değişti. Keşke sahillere de yağsa.
  Beğenenler:
  • Captmehmet, Hasan_iSTANBUL

Konuyu Okuyanlar:
16 Ziyaretçi