| |
En iyi ihtimalle yarın akşama kadar sıcaklıklar müsait. Sonrası yağmur biliyorsunuz
Her türlü modelin yan çizmesi, sistemin batılamasına rağmen Emin abi pes etmedi, hiç ümit kesmedi.
Emin abi bitti demeden bitmez.
Kar candır, gerisi yalandır.
(02-23-2019, 12:15 PM)snow41 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:(02-23-2019, 10:55 AM)KardanadamEmin Adlı Kullanıcıdan Alıntı: An itibarıyle Maltepeye fırtına eşliğinde KKY başlamıştır, ALLAH tamamına erdirsin İnşaALLAH yolda geliyor, kırmızı halıları ser haşmetbahlarına....
(02-23-2019, 12:17 PM)Keremburada Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Her türlü modelin yan çizmesi, sistemin batılamasına rağmen Emin abi pes etmedi, hiç ümit kesmedi. Teşekkürler Kerem KARdeş, umutsuzlukla yoğrulan yaşamlar, hayat damarları kurumuş dereye benzer, umut yaşamın bir parçasıdır ve en önemlisi ALLAH'tan asla umut kesilmez......
https://www.accuweather.com/en/videos/ti...2k5c7n-gwj
Şöyle yağsa ya ... Bir kaç kar tanesinin peşindeyim ... buna da şükür
Bu sistemde sinerji'nin en büyüğünü Emin bey yapmıştır
Kendisini kutluyorum ve bu sisteme bir isim vermek istiyorum müsaadenizle.. Sistemin adı : SistEMİN
Kar taneleri ne güzel anlatıyor birbirine zarar vermeden de yol almanın mümkün olduğunu. (Mevlana)
(02-23-2019, 12:14 PM)Bir Dost Adlı Kullanıcıdan Alıntı: En iyi ihtimalle yarın akşama kadar sıcaklıklar müsait. Sonrası yağmur biliyorsunuz Yarın akşamki yağmur şuanda beni ilgilendirmiyor ben şuanda yağan karın tadını çıkarıyorum. Bırakın 2 gün sonrasını bu kadar modellerin tutarsız olduğu bir sistemde günü gelince konuşalım..
(02-23-2019, 12:29 PM)Hasan_iSTANBUL Adlı Kullanıcıdan Alıntı:(02-23-2019, 12:14 PM)Bir Dost Adlı Kullanıcıdan Alıntı: En iyi ihtimalle yarın akşama kadar sıcaklıklar müsait. Sonrası yağmur biliyorsunuz Tek kelimeyle katılıyorum, bu kadar tutarsız modellerin arasından şuanki yaşananları yakalayabilmişken önümüzdeki çorbanın tadını çıkaralım hele... |
| Konuyu Okuyanlar: |
| 60 Ziyaretçi |