Hoşgeldin Ziyaretçi, Henüz üye değil misiniz? Üye ol  
Modeller   Diyagramlar   Radar  

İstanbul için KAR Tahminleri (KAR Sevdalıları)

En iyi ihtimalle yarın akşama kadar sıcaklıklar müsait. Sonrası yağmur biliyorsunuz  Unbrella
  Beğenenler:
  • AZOR

(02-23-2019, 10:55 AM)KardanadamEmin Adlı Kullanıcıdan Alıntı: An itibarıyle Maltepeye fırtına eşliğinde KKY  başlamıştır, ALLAH tamamına erdirsin thumbsup

Artik ogleden sonra gebzeyede bekliyoruz
  Beğenenler:
  • KardanadamEmin

Her türlü modelin yan çizmesi, sistemin batılamasına rağmen Emin abi pes etmedi, hiç ümit kesmedi.
Emin abi bitti demeden bitmez. Wink
Kar candır, gerisi yalandır.
  Beğenenler:
  • KardanadamEmin, kral

(02-23-2019, 12:15 PM)snow41 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
(02-23-2019, 10:55 AM)KardanadamEmin Adlı Kullanıcıdan Alıntı: An itibarıyle Maltepeye fırtına eşliğinde KKY  başlamıştır, ALLAH tamamına erdirsin thumbsup

Artik ogleden sonra gebzeyede bekliyoruz

İnşaALLAH yolda geliyor, kırmızı halıları ser haşmetbahlarına.... Big Grin eye Spiteful Smile thumbsup
  Beğenenler:
  • allergy, Poyraz

Gopta baya yagiyo suan ama arasira duraksiyor inş tutar !
  Beğenenler:
  • Hasan_iSTANBUL, KardanadamEmin

(02-23-2019, 12:17 PM)Keremburada Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Her türlü modelin yan çizmesi, sistemin batılamasına rağmen Emin abi pes etmedi, hiç ümit kesmedi.
Emin abi bitti demeden bitmez. Wink

Teşekkürler Kerem KARdeş, umutsuzlukla yoğrulan yaşamlar, hayat damarları kurumuş dereye benzer, umut yaşamın bir parçasıdır ve en önemlisi ALLAH'tan asla umut kesilmez......
  Beğenenler:
  • allergy, Hasan_iSTANBUL, Poyraz

https://www.accuweather.com/en/videos/ti...2k5c7n-gwj
Şöyle yağsa ya ...
Bir kaç kar tanesinin peşindeyim ... buna da şükür
  Beğenenler:
  • AZOR, Hasan_iSTANBUL, KardanadamEmin

Bu sistemde sinerji'nin en büyüğünü Emin bey yapmıştır
Kendisini kutluyorum ve bu sisteme bir isim vermek istiyorum müsaadenizle..
Sistemin adı : SistEMİN
 Kar taneleri ne güzel anlatıyor birbirine zarar vermeden de yol almanın mümkün olduğunu. (Mevlana)
  Beğenenler:
  • adakar, AZOR, Captmehmet, Emreitsa, gececi, KardanadamEmin, kral, Snowsedat

(02-23-2019, 12:14 PM)Bir Dost Adlı Kullanıcıdan Alıntı: En iyi ihtimalle yarın akşama kadar sıcaklıklar müsait. Sonrası yağmur biliyorsunuz  Unbrella

Yarın akşamki yağmur şuanda beni ilgilendirmiyor ben şuanda yağan karın tadını çıkarıyorum.

Bırakın 2 gün sonrasını bu kadar modellerin tutarsız olduğu bir sistemde günü gelince konuşalım..
  Beğenenler:
  • gececi, KardanadamEmin, UzzMaNN

(02-23-2019, 12:29 PM)Hasan_iSTANBUL Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
(02-23-2019, 12:14 PM)Bir Dost Adlı Kullanıcıdan Alıntı: En iyi ihtimalle yarın akşama kadar sıcaklıklar müsait. Sonrası yağmur biliyorsunuz  Unbrella

Yarın akşamki yağmur şuanda beni ilgilendirmiyor ben şuanda yağan karın tadını çıkarıyorum.

Bırakın 2 gün sonrasını bu kadar modellerin tutarsız olduğu bir sistemde günü gelince konuşalım..

Tek kelimeyle katılıyorum, bu kadar tutarsız modellerin arasından şuanki yaşananları yakalayabilmişken önümüzdeki çorbanın tadını çıkaralım hele... Big Grin eye Spiteful Smile thumbsup
  Beğenenler:
  • gececi, Hasan_iSTANBUL, Snowsedat

Konuyu Okuyanlar:
58 Ziyaretçi