| |
Serkan abi emin abi azor ve diger tahminci arkadaşlar gop ne olur havadami goruruz yoksa yerdeMi kusuruma bakmayin haritalardan anlamiyorumda ?
Sizi bilmem ama bende Cephanelik var, yarın isteyene sandık sandık gönderebilirim...3-5 merminin lafımı olur?
Beğenenler:
• adakar, allergy, Burak1980, Hunter, KardanadamEmin, mehmet karsever, Nuray, oguzsoydan, Snowsedat
(02-22-2019, 08:16 PM)snow41 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:(02-22-2019, 08:10 PM)AZOR Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Hadi bakalım ALLAHU EKBER diyorum yeni sistem beklentilerini forumumuzun sayfalarında başlatıyorum gelirse son 2 güne kadar ateş etmek yok Biz bunun da haberini vermiştik dimi ![]() http://snowserkan.com/forum/showthread.php?tid=531
(02-22-2019, 10:37 PM)mirhan Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Serkan abi emin abi azor ve diger tahminci arkadaşlar gop ne olur havadami goruruz yoksa yerdeMi kusuruma bakmayin haritalardan anlamiyorumda ? Şuan bu soruya sağlıklı cevap vermek zor olsada gece sistem girip ilerlesin bakalım etkilerine göre birseyler söylenebilir...
Arkadaşlar, sakın ola enseyi karartmayın, yarın güzel bir gün olacak, birşeyler değişiyor gibi....Yine söylüyorum, heran herşey olabilir. KAR Trakya'dan giriş yaptığı haberleri geliyor, gazamız mübarek olsun.
Beğenenler:
• allergy, AZOR, Burak1980, gececi, Hasan_iSTANBUL, karlıgece, kral, mehmet karsever, Snowsedat, snowserkan, sürekavcısı |
| Konuyu Okuyanlar: |
| Əspəranza34, 85 Ziyaretçi |