| |
Şuanki görüntüye göre sistem İstanbul Avrupa yakasına hangi gün ne kadar cm kar bırakacak??
(02-25-2018, 10:26 PM)Olyosmanli Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Şuanki görüntüye göre sistem İstanbul Avrupa yakasına hangi gün ne kadar cm kar bırakacak?? 28 Şubat günü öğleden sonra 1 Mart perşembe öğle saatlerine kadar. Ne kadar kar bırakacağı Alçak basınç alanının şekli ve konumuna bağlı. Mevcut görüntüde 10 cm civarı
Sanki bizim tatil işi yine güme gidiyor hocam? Perşembe sabah yoğun olur mu acaba yağış? Belki oradan kurtarırız. Yoksa öğle vakti çıkıp gidiyor diyorsun?
(02-25-2018, 10:40 PM)Okullar Tatil Olur Mu? Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Sanki bizim tatil işi yine güme gidiyor hocam? Perşembe sabah yoğun olur mu acaba yağış? Belki oradan kurtarırız. Yoksa öğle vakti çıkıp gidiyor diyorsun? Sevgili kardeşim Serkan bey sorularına yanıt veriyor açıklıyor, sen ısrarla aynı şeyleri sormaya devam ediyorsun, ab lerin konumuna göre değiklik gösterir deniyor, sen hala okul diyorsun tatil diyorsun, kar yağmasını tatil için isteme kardeşim benim, çok yağarsa zaten tatil olur.
(02-25-2018, 10:40 PM)Okullar Tatil Olur Mu? Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Sanki bizim tatil işi yine güme gidiyor hocam? Perşembe sabah yoğun olur mu acaba yağış? Belki oradan kurtarırız. Yoksa öğle vakti çıkıp gidiyor diyorsun? Güzel kardeşim belli ki senin okul ile aran yok bırak o zaman okulu kurtul komple.
Kar Yağışı kardeşim çok güzel söylemiş.
Bakın her soruya cevap vermeye çalışıyorum. Ancak bu kadar basite indirmeye gerek yok. Afet olmayacak 3-5 bir şeyler görürüz diyorum. Okullar Tatil Olur Mu? Böyle bir kullanıcı adı olabilir mi? Yol yakınken bunuda değiştirin.
|
| Konuyu Okuyanlar: |
| 24 Ziyaretçi |

Yol yakınken bunuda değiştirin.