| |
Arkadaşlar, önümüzdeki salı gününden itibaren Trakya ve Marmara, Ege bölgesi etkili yağışların etkisine girecek. Yağışlara akşam saatlerinden itibaren hızı saatte 80 km esecek kuvvetli fırtınada eşlik edecek ve sıcaklıklarda buna bağlı olarak hissedilir düşüşler yaşanacak. Yağışlar akşam saatlerine doğru bölgenin Trakya kesiminde yeryer KAR a dönecek. Marmarada sıcaklıklar şimdilik KAR seviyerinde görünmesede sürprizlerede açık olunmalı, İstanbul ve çevresinde kuvvetli kuzeyli ,poyraz rüzgarı ve fırtınaya dikkat edilmeli. Ayrıca ısı düşmesi beklenenden fazla olursa havadada olsa KAR görme olasılığımızda mevcut gibi görünüyor. Akdeniz'dede özellikle Antalya'da yine çarşamba günü tekrar kuvvetli sağanak yağış bekleniyor, dikkatli olunmalı...
![]() ![]() ![]() ![]() onlone dice
Beğenenler:
• adakar, Burak1980,
Hasan_iSTANBUL hocam ukrayna romanya ve bulgaristan çıktılarını paylaşmışsın ama ne demek istediğini ben anlamadım ya da kaçırdım bişey . ama oranın çıktılarının bize faydası olmaz. zaten onlar bu sene yine yeterince kar aldılar. bu 14-18 sisteminden de faydalanacaklar zaten onlarda sıkıntı yok. biz niye şansısız. gelen -12 ler niye trakyaya gelince parçalanıyor -4 ler bize düşüyor anlamadım gitti. 3 değil 5 değil 2 senedir hep böyle oluyor
(02-10-2019, 07:41 PM)snowsnow Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Hasan_iSTANBUL hocam ukrayna romanya ve bulgaristan çıktılarını paylaşmışsın ama ne demek istediğini ben anlamadım ya da kaçırdım bişey . ama oranın çıktılarının bize faydası olmaz. zaten onlar bu sene yine yeterince kar aldılar. bu 14-18 sisteminden de faydalanacaklar zaten onlarda sıkıntı yok. biz niye şansısız. gelen -12 ler niye trakyaya gelince parçalanıyor -4 ler bize düşüyor anlamadım gitti. 3 değil 5 değil 2 senedir hep böyle oluyor Bu paylaştığım üstümüzde kuzeyde olan ülkeler, bunu neden paylaştım Gfs öğlen güncellemesinde bu bölgeleri bile ayın 14 itibariyle sıcak bölgede göstermiş kaldıki paylaştığım Diyagramlarda dikkat ederseniz ki bu çıktilar olası en sıcak senaryonun ciktilarıydı. Bunun bize faydası olmaz demişsiniz faydası fevkalade olur çünkü bize gelen soğuk yönlü sistemin cephesi kuzeyden geliyor kuzeyimizde ki ülkelerin senaryoda sıcak olması demek sistemin bize gelme olasılığının yok denecek kadar az olduğu anlamına gelir ama buralar gerektiği gibi soğuk cephede kalırsa bizede etkisi olacağından paylaştım umarım açık bir dille anlatabilmişimdir..
Blokaj tamam sıra soğukların artmasında ki bu akşam harika çıktı sundu gfs ilk defa hayırlı olsun diyagramlara bakacağız artık inşallah güzel olur.
14 şubatı da kaybettik öylemi? şimdi yani 22 şubata kadar kar ve sistem yokmu serken hocam?
Beğenenler:
• adakar, AZOR, bokers36, Burak1980, KardanadamEmin, kardelisi, kartutgunu, Nil.Trabzon, Poyraz, Reis, snowserkan, Xooner |
| Konuyu Okuyanlar: |
| Akın, efe90, 60 Ziyaretçi |

Gfs daha ilk guncellemede düzelme evresi göstermeye başladı.