Hoşgeldin Ziyaretçi, Henüz üye değil misiniz? Üye ol  
Modeller   Diyagramlar   Radar  

İstanbul için KAR Tahminleri (KAR Sevdalıları)

(Son Düzenleme: 02-10-2019, 07:21 PM, Düzenleyen: KardanadamEmin.)

Arkadaşlar, önümüzdeki salı gününden itibaren Trakya ve Marmara, Ege bölgesi etkili yağışların etkisine girecek. Yağışlara akşam saatlerinden itibaren hızı saatte 80 km esecek kuvvetli fırtınada eşlik edecek ve sıcaklıklarda buna bağlı olarak hissedilir düşüşler yaşanacak. Yağışlar akşam saatlerine doğru bölgenin Trakya kesiminde yeryer KAR a dönecek. Marmarada sıcaklıklar şimdilik KAR seviyerinde görünmesede sürprizlerede açık olunmalı, İstanbul ve çevresinde kuvvetli kuzeyli ,poyraz rüzgarı ve fırtınaya dikkat edilmeli. Ayrıca ısı düşmesi beklenenden fazla olursa havadada olsa KAR görme olasılığımızda mevcut gibi görünüyor. Akdeniz'dede özellikle Antalya'da yine çarşamba günü tekrar kuvvetli sağanak yağış bekleniyor, dikkatli olunmalı... thumbsup
resim

resim

resim

resim

onlone dice

(Son Düzenleme: 02-10-2019, 07:20 PM, Düzenleyen: Hasan_iSTANBUL.)

resim

Demin paylaştığım görsele pek inanan olmasada Smile Gfs daha ilk guncellemede düzelme evresi göstermeye başladı.
Yarınki güncellemeler daha güzel olacak...

ÖĞLEN GFS GÜNCELLEMESİ BU ŞEKİLDEYDİ

resim
  Beğenenler:
  • AZOR, Burak1980, ersel candan, gececi, KardanadamEmin, Snowsedat

Hasan_iSTANBUL hocam ukrayna romanya ve bulgaristan çıktılarını paylaşmışsın ama ne demek istediğini ben anlamadım ya da kaçırdım bişey . ama oranın çıktılarının bize faydası olmaz. zaten onlar bu sene yine yeterince kar aldılar. bu 14-18 sisteminden de faydalanacaklar zaten onlarda sıkıntı yok. biz niye şansısız. gelen -12 ler niye trakyaya gelince parçalanıyor -4 ler bize düşüyor anlamadım gitti. 3 değil 5 değil 2 senedir hep böyle oluyor Sad

(Son Düzenleme: 02-11-2019, 12:07 AM, Düzenleyen: Hasan_iSTANBUL.)

(02-10-2019, 07:41 PM)snowsnow Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Hasan_iSTANBUL  hocam ukrayna romanya ve bulgaristan çıktılarını paylaşmışsın ama ne demek istediğini ben anlamadım ya da kaçırdım bişey .  ama oranın çıktılarının bize faydası olmaz. zaten onlar bu sene yine yeterince kar aldılar.  bu 14-18 sisteminden de faydalanacaklar zaten onlarda sıkıntı yok.  biz niye şansısız. gelen -12 ler niye trakyaya gelince parçalanıyor -4 ler bize düşüyor anlamadım gitti.  3 değil 5 değil 2 senedir hep böyle oluyor Sad

Bu paylaştığım üstümüzde kuzeyde olan ülkeler, bunu neden paylaştım Gfs öğlen güncellemesinde bu bölgeleri bile ayın 14 itibariyle sıcak bölgede göstermiş kaldıki paylaştığım Diyagramlarda dikkat ederseniz ki bu çıktilar olası en sıcak senaryonun ciktilarıydı. 

Bunun bize faydası olmaz demişsiniz faydası fevkalade olur çünkü bize gelen soğuk yönlü sistemin cephesi kuzeyden geliyor kuzeyimizde ki ülkelerin senaryoda sıcak olması demek sistemin bize gelme olasılığının yok denecek kadar az olduğu anlamına gelir ama buralar gerektiği gibi soğuk cephede kalırsa bizede etkisi olacağından paylaştım umarım açık bir dille anlatabilmişimdir..
  Beğenenler:
  • AZOR, Burak1980, ersel candan, KardanadamEmin, Snowsedat

Blokaj tamam sıra soğukların artmasında ki bu akşam harika çıktı sundu gfs ilk defa hayırlı olsun diyagramlara bakacağız artık inşallah güzel olur.
  Beğenenler:
  • Cino, Snowsedat

Ukmo Akşam güncellemesi Şubat 14 / 15 / 16 si güzel çıktılar vermiş..

resim

resim

resim
  Beğenenler:
  • AZOR, Burak1980, Ömer18, Reis

resim

resim

resim

Jma Modeli Akşam güncellemesi 14 / 15 Şubat
  Beğenenler:
  • Ömer18, Reis, Xooner

14 şubatı da kaybettik öylemi? şimdi yani 22 şubata kadar kar ve sistem yokmu serken hocam?

Cfs de aysonu sisteminin sinyallerini veriyor..Tabi nekadar güvenilir..
resim
  Beğenenler:
  • AZOR, Burak1980, Hasan_iSTANBUL, Ömer18, Reis, Snowsedat, snowserkan

resim

Gfs de ay sonu sistemini göstermiş.
Bugünlük benden bukadar elimden geldiğince olumlu gördüğüm güncellemeleri paylaşmaya çalıştım katkımız oluyorsa nemutlu bana.
Herkese hayırlı geceler iyi bir hafta geçmeniz dileğiyle.
Selam ve Duâ ile kalın insaAllah..

Konuyu Okuyanlar:
Akın, efe90, 60 Ziyaretçi