| |
Gfs öğlen güncellemesi
Her güncellemede yolu değiştiriyor bu polar wortex Takibe devam İskandinavya yolu belirleyecek zaten gfs haritası parazitlerle dolu dün BBC hava tahmininde bile soğuklarına nereye vuracağı belli değil dedi ama bu hava şartları nereyi vurursa Orayı felç eder.
(01-17-2019, 02:08 PM)snowserkan Adlı Kullanıcıdan Alıntı:(01-17-2019, 02:06 PM)KardanadamEmin Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Bu devasa polar worteksi, Avrupa'ya kaptırırsak, yazık olur bize...87 yi Avrupaya vermiyelim dua edin arkadaşlar. Modeller buaralar günde 40 takla atar oldu, buyüzden bu sistemin bize inmeyeceğini kim söyleyebilir.... http://modeles.meteociel.fr/modeles/gfs/...-234.png?6 Ha şöyle ya Pozitif olalım arkadaşlar sinerji yaratalım.Ben Serkan Bey in öngörülerine sonuna kadar inanıyorum.Ya hiç ufukta böyle bir sistem bile gözükmeseydi neyi konuşuyor olacaktık. 87 olursa zaten üstüne tek kelime bile etmeye gerek kalmaz kelimeler cümleler kifayetsiz kalır. 2017 gibi olsun 3-4 gün ben fazlasıyla razıyım. Güzel günler çok yakın
Kar Mutluluktur
Beğenenler:
• adakar, Burak1980,
(01-17-2019, 02:08 PM)snowserkan Adlı Kullanıcıdan Alıntı:(01-17-2019, 02:06 PM)KardanadamEmin Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Bu devasa polar worteksi, Avrupa'ya kaptırırsak, yazık olur bize...87 yi Avrupaya vermiyelim dua edin arkadaşlar. Modeller buaralar günde 40 takla atar oldu, buyüzden bu sistemin bize inmeyeceğini kim söyleyebilir.... http://modeles.meteociel.fr/modeles/gfs/...-234.png?6 Serkan, bu sistemi kaçırırsak benim bünyem artık kaldırmaz, seninde desteklediğin gibi sistem bizde evelALLAH...
Beğenenler:
• adakar, Burak1980, Captmehmet, Emreitsa,
Bu sistem gecen yil avrupaya giden sistemi hatirlattin bana hep onlara gidecek degil ya! Benim gorusum bu tarz bir olusum sezonda bir defa gelir tabi gelecek mi daha takla atar ama bu gelirse ve avrupaya kaptirirsak gercekten buyuk uzuntu olur
Bırakın bizi sıcak göstersinler.
Nasıl olsa gerçeklerin günü geldiğinde ortaya çıkmak gibi bir huyu vardır.
(01-17-2019, 02:58 PM)snowserkan Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Bırakın bizi sıcak göstersinler. Orada olacak en iyi olasılık modelde yansitildigina göre bu demek oluyor ki Aksamki çıktı bizim lehimize bambaşka bir duruma burunecek usta yanlismi düşünüyorum..
(01-17-2019, 03:11 PM)Hasan_iSTANBUL Adlı Kullanıcıdan Alıntı:(01-17-2019, 02:58 PM)snowserkan Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Bırakın bizi sıcak göstersinler. Doğru düşünüyorsun. Modellerin 4-5 güne daha ihtiyaçları var.
Beğenenler:
• AZOR, Burak1980,
(01-17-2019, 02:29 PM)KardanadamEmin Adlı Kullanıcıdan Alıntı:(01-17-2019, 02:08 PM)snowserkan Adlı Kullanıcıdan Alıntı:(01-17-2019, 02:06 PM)KardanadamEmin Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Bu devasa polar worteksi, Avrupa'ya kaptırırsak, yazık olur bize...87 yi Avrupaya vermiyelim dua edin arkadaşlar. Modeller buaralar günde 40 takla atar oldu, buyüzden bu sistemin bize inmeyeceğini kim söyleyebilir.... http://modeles.meteociel.fr/modeles/gfs/...-234.png?6 Emin bey eger bu ay sonundaki sistemde kararlilikla gelmezse diger sistemler gibi bozulursa artik bende bu kıştan umudumu kesicem gerci istanbulun en karli kislari ocak subat ve martta oluyor onumuzde 2 aylik bir surec var ama sistemler gelipte bizde bozulmasi moral bozuklugu oluyor tabiki sonucta takdir Allahin ama siz tahmincilerin emin bey serkan bey ve daha emegi gecen paylasim yapan arkadaslarin hepsine tesekkurler istedigimiz olcude kar alamasakta isaret edilen tarih ve zamanlardada sistemler birebir geldi ve geliyorda insaallah ay sonu sistemi yuzumuzu guldurur |
| Konuyu Okuyanlar: |
| efe90, Əspəranza34, snowserkan, 83 Ziyaretçi |