| |
Arkadaşlar Allahınızı seviyorsanız soru sormadan önce geçmiş sayfalara az bi göz atın.Fazla değil birkaç diyalog önce sizin sorduğunuz sorunun cevabı verilmiş zaten.Bu kadar üşengeç olmayın ya.
Arkadaşlar Forumdaki güzel ve emek harcanan yorumları beğeni yapmadan boş geçmeyin istiyorum.
Bu hem yapılan emeğe saygı hemde kar sevdalılarının aramıza karışmaya çalışan trollerden daha çabuk ayrılmasına vesile olacaktır. Buraya toplanmamızın bizler için 2 güzel yönü var diye düşünüyorum, birincisi önümüzdeki sistemin ne zaman geleceğini önceden öğrenmek ve o gün gelenekadar da heyecanla her güncellemede takip etmek, ikincisi de gerçekten kar sevdalısı dostlarla bu heycanın her anını beraberce yaşayabilmektir. Benim sizlerden ricam burada yapılan herseyin bir tahmin olduğunu bilmenizi ve son sözünde yüce Mevlada olduğunu unutmamanızı isterim. Hepinize huzurlu ve bol karlı günler dilerim kalın sağlıcakla..
Beğenenler:
• adakar, Alp 1903, AZOR, Burak-16, Burak1980, Captmehmet, Dogu88, duman, Emreitsa,
(01-15-2019, 11:45 PM)realshadow Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Arkadaşlar Allahınızı seviyorsanız soru sormadan önce geçmiş sayfalara az bi göz atın.Fazla değil birkaç diyalog önce sizin sorduğunuz sorunun cevabı verilmiş zaten.Bu kadar üşengeç olmayın ya.Eğer bana söylediyseniz telimden kaynaklı geçmiş sayfaları okumakta zorlanıyorum. İdare etmeye çalışıyorum?
Beğenenler:
• Alp 1903, Burak1980, Emirsiyahbeyaz,
Beğenenler:
• Burak1980, HulusiErtanAKYILDIZ, KardanadamEmin, KMA76, Mustafa Torun 0834, snow41, Uygar Özerk GÜLAN
Tam moderasyon yetkim olsaydı halledecektim. Ama üyeyi anca uyarabildim.
|
| Konuyu Okuyanlar: |
| AZOR, 23 Ziyaretçi |