Hoşgeldin Ziyaretçi, Henüz üye değil misiniz? Üye ol  
Modeller   Diyagramlar   Radar  

İstanbul için KAR Tahminleri (KAR Sevdalıları)

Arkadaşlar Allahınızı seviyorsanız soru sormadan önce geçmiş sayfalara az bi göz atın.Fazla değil birkaç diyalog önce sizin sorduğunuz sorunun cevabı verilmiş zaten.Bu kadar üşengeç olmayın ya.
  Beğenenler:
  • Hasan_iSTANBUL, mehmet karsever, Snowsedat

Arkadaşlar Forumdaki güzel ve emek harcanan yorumları beğeni yapmadan boş geçmeyin istiyorum.

Bu hem yapılan emeğe saygı hemde kar sevdalılarının aramıza karışmaya çalışan trollerden daha çabuk ayrılmasına vesile olacaktır.

Buraya toplanmamızın bizler için 2 güzel yönü var diye düşünüyorum, birincisi önümüzdeki sistemin ne zaman geleceğini önceden öğrenmek ve o gün gelenekadar da heyecanla her güncellemede takip etmek, ikincisi de gerçekten kar sevdalısı dostlarla bu heycanın her anını beraberce yaşayabilmektir.

Benim sizlerden ricam burada yapılan herseyin bir tahmin olduğunu bilmenizi ve son sözünde yüce Mevlada olduğunu unutmamanızı isterim.

Hepinize huzurlu ve bol karlı günler dilerim kalın sağlıcakla..

(01-15-2019, 11:45 PM)realshadow Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Arkadaşlar Allahınızı seviyorsanız soru sormadan önce geçmiş sayfalara az bi göz atın.Fazla değil birkaç diyalog önce sizin sorduğunuz sorunun cevabı verilmiş zaten.Bu kadar üşengeç olmayın ya.
Eğer bana söylediyseniz telimden kaynaklı geçmiş sayfaları okumakta zorlanıyorum. İdare etmeye çalışıyorum?

Güncellemeler ne durumda ay sonu için ?

(01-16-2019, 12:57 AM)Ashkar Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Güncellemeler ne durumda ay sonu için ?

Şu an için bir değişiklik yok akşam güncelemesine göre sistem yerinde duruyor şu sıralarda gece güncellemesi var takipteyiz 
Akşam güncellemesi buydu 
resim

MaşAllah

resim

resim

resim

resim

Ocak 21 ve 22 süpriz yapacak gibi bir his var içimde.
10 güm önceden sinyali yakıp kaybolan bu sistem bu seferde
Son dakikada gelse güzel olmazmı. .

Siteye spam atılmış silinmesi lazim
  Beğenenler:
  • Hasan_iSTANBUL

Tam moderasyon yetkim olsaydı halledecektim. Ama üyeyi anca uyarabildim.

(01-16-2019, 08:39 AM)Bir Dost Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Tam moderasyon yetkim olsaydı halledecektim. Ama üyeyi anca uyarabildim.

Halledilmistir kardeşim bilginiz olsun.

Konuyu Okuyanlar:
AZOR, 24 Ziyaretçi