| |
(02-22-2018, 11:29 PM)samet1929 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Serkan abi valla ortada bir sey kalmadi artik. 8-9 martta ki atakta da bir sey kapamazsak bitti artik. Kar bakimindan asiri kotu bir kisti. Aynen öyle kardeşim. Elbette Ocak ve Şubat kadar şansımız yok. Ama atmosfer bu, hava bir yerden bir yere hareket halinde sürekli. Mart bitmeden,kış biitti diyemeyiz.
(02-22-2018, 11:23 PM)snowserkan Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Bizim aile büyükleride 4 Mart başlangıcı diyorlar. Fakat 3 dalga halinde olmuş en serti bu tarihte gerçekleşmiş. O yüzden o güne vurgu yaptım.))(02-22-2018, 11:20 PM)Olyosmanli Adlı Kullanıcıdan Alıntı: 13 Mart 1987 tıpkı bu şekildeyken gelmişti. Hatta 12 Mart günü insanlar hafif giysiler giymişlerdi. Taki 13 Mart sabahı uyanıncaya kadar...
Yanlış im varsa düzeltin geçen senede avrupada böyle bir sıkıntı vardı .
Bilhassa almanya tarafında.
Serkan bey; bu akşamki güncellemeler biraz olumlu gibi. Sizin görüşünüz nedir?
(02-22-2018, 11:30 PM)Hasan_iSTANBUL Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Yaşım 39 açıkçası son 5 yıldır amatör olarak takip etmeye çalışıyorum ekseriyetle sizin yorumlarınızı severek merakla takip eden bir kişiyim bize aydınlatıcı ogretici biligiler verdiğiniz için teşekkür ederim Hasan Bey, Bu aralar inanılmaz yoğunum.inanın bazen uykusuz geçirdiğim yada maksimum 2-3 saat dinlenmelerle idare ettiğim günlerim var. Meteoroloji bilimine ait çok konu var paylaşacağım. Ama hayat şu an için engel buna, İleride inşaallah bolca paylaşacağım. Benim yaşımı ise bilmeyenler olabilir.merak edenler olabilir. 47 yaşındayım..
(02-22-2018, 11:34 PM)Kartalisca Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Yanlış im varsa düzeltin geçen senede avrupada böyle bir sıkıntı vardı . Geçen sene Bermuda yükseği batı ve orta avrupayı çok kere işgal etti. Bundan dolayıda sıkıntı yaşadılar doğru. (02-22-2018, 11:36 PM)kardelisi Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Serkan bey; bu akşamki güncellemeler biraz olumlu gibi. Sizin görüşünüz nedir? O Görüntüler siz farketmeden yine şekil değiştirecek. 2 gün sonra bambaşka bir hal alacak. Üst seviyeyi yorumladım bugün. Görüşümü yazdım.2-5 Mart arası olabilir.
(02-22-2018, 11:41 PM)snowserkan Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Teşekkürler.(02-22-2018, 11:34 PM)Kartalisca Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Yanlış im varsa düzeltin geçen senede avrupada böyle bir sıkıntı vardı .
Bu seneki kışın ne kadar enteresan olduğu şu paylaştığım haritadan belli değilmi nerdeyse aylardır dikleşmeyen azor ayın 27 sinde sibiryaya dolanıyor sibiryadaki sıcaklıkla afrika kıyılarındaki sıcaklık derecelerine bakın
(02-22-2018, 11:30 PM)Karistanbul Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Serkan bey ufakta olsa hiç bir ihtimal yokmu o kütlelerin son anda biraz daha aşağıya Marmaraya inmesi için? 1 Mart'a kadar öyle bir şans yok. Trakya'ya var İstanbul'a yok denecek kadar az. Yerde kar örtüsü yapabilecek potansiyelde değişim olmaz diyeyim en iyisi
Bazı yerler Almanya ile birlikte İstanbul içinde pazar ve Pazartesi kar yağışı tahmininde bulunmuş. Ne kadar ilginç.
Kafayı yiyeceğiz sonunda.. |
| Konuyu Okuyanlar: |
| Poyrazkarayel, 20 Ziyaretçi |