| |
Beklemekten cok asiri sekilde yoruldum. Bitkin dustum. Hedefledigim planlari gerceklestiremiyorum. Hayata buruklastim.
Serkan bey hiç bu kadar karmaşık sistemler içinden çıkılması zor bir sene gordunuzmu.?
13 Mart 1987 tıpkı bu şekildeyken gelmişti. Hatta 12 Mart günü insanlar hafif giysiler giymişlerdi. Taki 13 Mart sabahı uyanıncaya kadar...
(02-22-2018, 11:13 PM)Hasan_iSTANBUL Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Serkan bey hiç bu kadar karmaşık sistemler içinden çıkılması zor bir sene gordunuzmu.? İllaki olmuştur. Ancak ben şu kısa ömrümde buna birebir benzer bir kış görmedim.Aslında karmaşık değil,olması gereken oluyor. Tahmin yönünden ise; Biz, bazı verilerin olağan sonuçlanmaması ile karşı karşıyayız.1+1 Atmosferde her zaman 2 etmiyor. Birazda objektif yaklaşmamak ile alakalı bir durum. Tüm düşünceler KAR ve Soğuğa odaklandığında olabiliyor böyle yanılgılar.
(02-22-2018, 10:27 PM)Ömer18 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Beklemekten cok asiri sekilde yoruldum. Bitkin dustum. Hedefledigim planlari gerceklestiremiyorum. Hayata buruklastim. Yapma Ömer, Her sene böyle olmayacak.Denge mutlaka sağlanacak. Bu sene hepimiz üzüldük,kavuşamadık sevgiliye (şu ana kadar)Daha gençsin,ALLAH Ömür versin.Çook karlar kışlar görürsün. Bu sene ile ilgili burukluk hepimizde var.
Serkan abi valla ortada bir sey kalmadi artik. 8-9 martta ki atakta da bir sey kapamazsak bitti artik. Kar bakimindan asiri kotu bir kisti.
Serkan bey ufakta olsa hiç bir ihtimal yokmu o kütlelerin son anda biraz daha aşağıya Marmaraya inmesi için?
(02-22-2018, 11:22 PM)snowserkan Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Yaşım 39 açıkçası son 5 yıldır amatör olarak takip etmeye çalışıyorum ekseriyetle sizin yorumlarınızı severek merakla takip eden bir kişiyim bize aydınlatıcı ogretici biligiler verdiğiniz için teşekkür ederim(02-22-2018, 11:13 PM)Hasan_iSTANBUL Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Serkan bey hiç bu kadar karmaşık sistemler içinden çıkılması zor bir sene gordunuzmu.? |
| Konuyu Okuyanlar: |
| efe90, snowserkan, 81 Ziyaretçi |

buna birebir benzer bir kış görmedim.