Hoşgeldin Ziyaretçi, Henüz üye değil misiniz? Üye ol  
Modeller   Diyagramlar   Radar  

İstanbul için KAR Tahminleri (KAR Sevdalıları)

Simdi yarine kar tutarmı tutmazmi?

(01-06-2019, 05:07 PM)Abdullah Aydoğan Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Nasıl bir site burası? Görüşlerimi söylemek suç mu? An itibariyle bırakıyorum sitenizi. wowTURKEY'e devam.

Güle güle senin gibileri istemiyoruz zaten. 
Herkes ait olduğu yere. Hadi bakalım

Ben fikrimi açıkça beyan ediyorum ; Arkadaşlar KAR yağacakmı? yağmayacakmı? tahminlerinde her zaman varımdır, bu tahmininde kendine göre zorlukları vardır, ama yinede yapılabilir...Fakat iş semt semt, ilçe ilçe bölge bölge kaç cm olacaktır, tahminlerinde ben yokum, çünkü yağış olayları, miktarı herzaman son dakikaya kadar sıksık değişebilen bir olgudur ve insanı çok çabuk yanıltabilir...Heleki DEK ağırlıklı tahminlerde zorluk birkat daha artarki oda bölgesel olarak, nereyi nekadar vuracağı tamamen muamma bir olaydır. Bir yerde tipi alırbaşını kısa zamanda onlarca cm örtü yapar, aynı zamanda aynı yerin birbaşka bölgesinde hava günlük, güneşlik olurki bu bu enzorudur, tahmini çok güçtür...Bu işin iddiası olmaz diye düşünüyorum ve bu kampanya beni aşar diyorum.... eye Bye
  Beğenenler:
  • karlıgece

resim

resimMerhaba serkan bey kastamonu inebolu rakim 250 cok guzel kar yagisi var.sahil yamurlu gece kara donermi.Tesekkurler.

(01-06-2019, 05:12 PM)KardanadamEmin Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Ben fikrimi açıkça beyan ediyorum ; Arkadaşlar KAR yağacakmı? yağmayacakmı? tahminlerinde her zaman varımdır, bu tahmininde kendine göre zorlukları vardır, ama yinede yapılabilir...Fakat iş semt semt, ilçe ilçe bölge bölge kaç cm olacaktır, tahminlerinde ben yokum, çünkü yağış olayları, miktarı herzaman son dakikaya kadar sıksık değişebilen bir olgudur ve insanı çok çabuk yanıltabilir...Heleki DEK ağırlıklı tahminlerde zorluk birkat daha artarki oda bölgesel olarak, nereyi nekadar vuracağı tamamen muamma bir olaydır. Bir yerde tipi alırbaşını kısa zamanda onlarca cm örtü yapar, aynı zamanda aynı yerin birbaşka bölgesinde hava günlük, güneşlik olurki bu bu enzorudur, tahmini çok güçtür...Bu işin iddiası olmaz diye düşünüyorum ve bu kampanya beni aşar diyorum.... eye Bye

İddia oyunu oynamıyoruz. 
Sadece insanlar ne bekliyor bir görelim. 

Bu iş Seni aşıyorsa ona lafımız yok tabi

yalovada sulu kar başladı geceye kara döncek gibi

(01-06-2019, 05:12 PM)Reis Adlı Kullanıcıdan Alıntı: resim

resimMerhaba serkan bey kastamonu inebolu rakim 250 cok guzel kar yagisi var.sahil yamurlu gece kara donermi.Tesekkurler.

Şu anda bile kalınlık değerleri sahilde kar değerlerini zorluyor saat 9 dan sonra çiğ noktası değerleri uygun gözüküyor geceden sabaha kadar 8-10 cm yağış beklentisi gözüküyor. Sizin de gözünüze hitap edecek bir yağış olacaktir elbet Smile
  Beğenenler:
  • Reis, snowserkan

Sürmeli'nin videosunu arıyorum. Eğer Dek bu sistemde yok diyorsa gerçekten, umarım dibine kadar yanılır. Dek yoksa bu sistem de yok sayılır. Bünyamin, rezil olasın Bünyamin! Sabah yağışla uyanırız inşallah. Yüksekler birikimle uyanır inşallah. Bu da kaçarsa Serkan bey'den anladığım üzere orucumuz 2 hafta daha sürecek en az.

Serkan Bey Bünyamin Bey size sallamış galiba
  Beğenenler:
  • snowserkan

(Son Düzenleme: 01-06-2019, 05:30 PM, Düzenleyen: snowserkan.)

Kardeşim bize ne Bünyamin den Ahmetten gökhandan
TV de gözükmek gözükene biat etmeyi gerektirmiyor

Oda onun görüşüdür der geçeriz o kadar.
  Beğenenler:
  • meteorologHamdiBey, Nuray, ThunderSnow

Konuyu Okuyanlar:
58 Ziyaretçi