Hoşgeldin Ziyaretçi, Henüz üye değil misiniz? Üye ol  
Modeller   Diyagramlar   Radar  

İstanbul için KAR Tahminleri (KAR Sevdalıları)

http://www.bursabuyuksehir.tv/uludag-zirve-18201.html

ne yağıyor be..

Emin hocam benim merakım şu yönde 2017 efsanesi avrupa yakası ve istanbulun batısı için daha etkili olmuştu anadolu yakasi da almış olsada 6 7 8 9 ocak sisteminin etki alani bölge olarak hangisi avupa yakasi olsa bile anadolu yakasi ne kadar ekli altında olacak özellikle sahil kesimi ve düşük rakımlı bölgeler icin degerli bilgilerini rica eriyoruz tuzla pendik gebze kartal da yaşayanlar için KAR lı sabahlara uyanmak dileğiyle.
  Beğenenler:
  • KardanadamEmin

Pazartesi sabahı yüksek olasılıkla örtüyle uyanacağız. Pazar gecesi sıcaklık kar değerlerine düşüyor ve yağış azda olsa var gibi. Pazartesi gün icerisinde DEK'ler işin içerisine girerse salı günü 7-8 cm birikim bekliyorum.
22.svg
  Beğenenler:
  • kardelisi, Primavera

(01-05-2019, 09:55 AM)snow41 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
(01-05-2019, 09:47 AM)KardanadamEmin Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Hazırolun 6-7-8-9 Ocak sistemi yolda...ECMWF sistemde sıkıntı yok geliyor, diyor... thumbsup
resim

resim

resim

resim

Emin bey günaydın inşallah bu gelen sisteme benzemez son dakikada tutmadı bekliyoruz BÜYÜK BEYAZ BALİNA yı

Snow41 tahmin bizden, takdir ALLAH'tan, inşaALLAH düşündüğümüz gibi olur.... thumbsup
  Beğenenler:
  • karlıgece, snow41

(01-05-2019, 12:04 PM)byarslan Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Emin hocam benim merakım şu yönde 2017 efsanesi avrupa yakası ve istanbulun batısı için daha etkili olmuştu anadolu yakasi da almış olsada 6 7 8 9 ocak sisteminin etki alani bölge olarak hangisi avupa yakasi olsa bile anadolu yakasi ne kadar ekli altında olacak özellikle sahil kesimi ve düşük rakımlı bölgeler icin degerli bilgilerini rica eriyoruz tuzla pendik gebze kartal da yaşayanlar için KAR lı sabahlara uyanmak dileğiyle.

byarslan, KARdeşim sistem beklendiği gibi fazla değişim görmeden şuandaki güncel verilerde görüldüğü gibi gelirse her iki taraf için sıkıntı olmaz. thumbsup
  Beğenenler:
  • byarslan, karlıgece

Salep ve kestane hazırdı ama kar yok sistemin özeti moral sıfır
  Beğenenler:
  • KardanadamEmin

(01-05-2019, 09:56 AM)gunay75 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: emin bey 6 ocakmı  oldu baslangıç??

gunay75, 7 ocak öğle yada akşam saatlerinden evvel gibi duruyor şuan için, biraz daha erkenede çekilebilir, biraz daha geçde olabilir, takipteyiz. Gelsinde ha birsaat önce, ha bir saat sonra farketmez. Dash Spiteful Smile thumbsup

(01-05-2019, 12:54 PM)Snow Reis Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Salep ve kestane hazırdı ama kar yok sistemin özeti moral sıfır

Umutsuzluk KARsevere yakışmaz Snow Reis....ALLAH'ın izniyle bu sefer gol diyeceğiz, bunu ben demiyorum, son güncel veriler öyle olacak diyor... Spiteful Smile thumbsup   Sahlebe, kahveye devam... Big Grin eye Spiteful Smile thumbsup
  Beğenenler:
  • karlıgece, Primavera

emin bey emin bey soğuma ve sistemle alakalı sorun yok ama yağış var mı yoksa DEK geçişleri ile mi idare edeceğiz ???
  Beğenenler:
  • KardanadamEmin

Modeller o kadar değişken çıktılar verdiki hepimiz çok üzüldük. Perşembe günü başlayacak ve pazartesi ile birleşecek güçteydi ve devamında kısa aralıklarla kuvvetli sistemler alacakken bir süre sıcak tarafta kalma ihtimalimiz bile oluştu. Bu işler biraz şans işi. Geçen hafta sonu konuşmalarımıza bakın bir de şimdikilere.30-50 cm lerden bahsederken 7-9 sisteminde 10 cm lerden bahsetmeye başaldık. Ama bence yani içimden geçen yarından itibariyle güzel yağışlar alıp mutluluğu tadıcaz. Bu bir tahmin değil sadece his. Buradaki bu işe emek veren herkese çok teşekkür ediyorum. Çünkü ciddi mesai harcıyorlar.
  Beğenenler:
  • KardanadamEmin, Primavera

Konuyu Okuyanlar:
Beykozlu53, hacimuratt, 34 Ziyaretçi