Hoşgeldin Ziyaretçi, Henüz üye değil misiniz? Üye ol  
Modeller   Diyagramlar   Radar  

İstanbul için KAR Tahminleri (KAR Sevdalıları)

Emin Bey gerçi Ferhat Bey de Hadımköydeymis yani bana bayağı yakın ama bende Bahçekentden takipteyim. Rakım yaklaşık 190 metre
  Beğenenler:
  • Ferat, KardanadamEmin, mehmet karsever

(01-03-2019, 05:37 PM)KardanadamEmin Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Arkadaşlar, Çatalca, Beylikdüzü, Hadımköy'den ilk gol haberlerini bekliyoruz. Isı düşmeye başladı, uykusuz geceler başlıyor....Evet bakalım ilk gol haberi kimden ve nerden gelecek.... Big Grin eye Spiteful Smile thumbsup

iyi akşamlar dostum beylikdüzü çok soğuk yağmur atıştırıyor inşallah ilk kar tanesinde yazacağım. Saygılarla
  Beğenenler:
  • KardanadamEmin

(01-03-2019, 06:53 PM)fatihkarcı Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Emin Bey gerçi Ferhat Bey de Hadımköydeymis yani bana bayağı yakın ama bende Bahçekentden takipteyim. Rakım yaklaşık 190 metre

İyi öyleyse, sıkı takipte kal ve ilk gol haberini ver, hediyeni al..... Big Grin eye Spiteful Smile thumbsup
  Beğenenler:
  • mehmet karsever

Bu gece ben de nöbetteyim. Gerçi dalamandayım ve uçak nöbetindeyim ama sonuçta yalan yok ben de nöbetteyim Smile
  Beğenenler:
  • Burak1980, KardanadamEmin

(01-03-2019, 06:54 PM)monokst Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
(01-03-2019, 05:37 PM)KardanadamEmin Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Arkadaşlar, Çatalca, Beylikdüzü, Hadımköy'den ilk gol haberlerini bekliyoruz. Isı düşmeye başladı, uykusuz geceler başlıyor....Evet bakalım ilk gol haberi kimden ve nerden gelecek.... Big Grin eye Spiteful Smile thumbsup

iyi akşamlar dostum beylikdüzü çok soğuk yağmur atıştırıyor inşallah ilk kar tanesinde yazacağım. Saygılarla

Büyük bir merak ve heyecanla bekliyoruz monokts KARdeş... thumbsup
  Beğenenler:
  • monokst

(01-03-2019, 06:31 PM)turker34 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: istanbul sahil kesimlerde bakırköy yeşilköy kumkapı vb 15 cm civarı kar birikebilrcek mi

Rüzgar ve AB'nin karakteristiği herkesi yanıltabilir. Bu sebeple ilk dalgada bile 15 cm kar alabilirsiniz. Ama siz yine de olmayacak gibi beklenti içerisinde bulunun.
  Beğenenler:
  • KardanadamEmin

Emin abi harikasın. Senin karaşkın ile birlikte beklemek ayrı bir keyif. Sabah a kadar takipteyiz. ❄️
  Beğenenler:
  • KardanadamEmin

(01-03-2019, 06:55 PM)Xooner Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Bu gece ben de nöbetteyim. Gerçi dalamandayım ve uçak nöbetindeyim ama sonuçta yalan yok ben de nöbetteyim Smile

Soner KARdeş, sen bizim gibi eski malum sitenin muzdariplerindensin, seni zaten biliyorum, sende bizdensin... eye Spiteful thumbsup
  Beğenenler:
  • Xooner

(01-03-2019, 06:56 PM)Emreitsa Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Emin abi harikasın. Senin karaşkın ile birlikte beklemek ayrı bir keyif. Sabah a kadar takipteyiz. ❄️

EyvALLAH Emre KARdeş, sağol, varol... thumbsup thumbsup thumbsup
  Beğenenler:
  • Emreitsa

(01-03-2019, 06:02 PM)Hasan Adlı Kullanıcıdan Alıntı:

Beylikduzu bende emin abi ?

Tamam, beklemede kal, Hasan. Smile thumbsup thumbsup

Konuyu Okuyanlar:
3uZgibi, Poyrazkarayel, 56 Ziyaretçi