| |
Emin Bey gerçi Ferhat Bey de Hadımköydeymis yani bana bayağı yakın ama bende Bahçekentden takipteyim. Rakım yaklaşık 190 metre
(01-03-2019, 05:37 PM)KardanadamEmin Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Arkadaşlar, Çatalca, Beylikdüzü, Hadımköy'den ilk gol haberlerini bekliyoruz. Isı düşmeye başladı, uykusuz geceler başlıyor....Evet bakalım ilk gol haberi kimden ve nerden gelecek.... iyi akşamlar dostum beylikdüzü çok soğuk yağmur atıştırıyor inşallah ilk kar tanesinde yazacağım. Saygılarla
Bu gece ben de nöbetteyim. Gerçi dalamandayım ve uçak nöbetindeyim ama sonuçta yalan yok ben de nöbetteyim
(01-03-2019, 06:54 PM)monokst Adlı Kullanıcıdan Alıntı:(01-03-2019, 05:37 PM)KardanadamEmin Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Arkadaşlar, Çatalca, Beylikdüzü, Hadımköy'den ilk gol haberlerini bekliyoruz. Isı düşmeye başladı, uykusuz geceler başlıyor....Evet bakalım ilk gol haberi kimden ve nerden gelecek.... Büyük bir merak ve heyecanla bekliyoruz monokts KARdeş...
(01-03-2019, 06:31 PM)turker34 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: istanbul sahil kesimlerde bakırköy yeşilköy kumkapı vb 15 cm civarı kar birikebilrcek mi Rüzgar ve AB'nin karakteristiği herkesi yanıltabilir. Bu sebeple ilk dalgada bile 15 cm kar alabilirsiniz. Ama siz yine de olmayacak gibi beklenti içerisinde bulunun.
Emin abi harikasın. Senin karaşkın ile birlikte beklemek ayrı bir keyif. Sabah a kadar takipteyiz. ❄️
(01-03-2019, 06:02 PM)Hasan Adlı Kullanıcıdan Alıntı:(01-03-2019, 05:37 PM)KardanadamEmin Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Arkadaşlar, Çatalca, Beylikdüzü, Hadımköy'den ilk gol haberlerini bekliyoruz. Isı düşmeye başladı, uykusuz geceler başlıyor....Evet bakalım ilk gol haberi kimden ve nerden gelecek.... Tamam, beklemede kal, Hasan. |
| Konuyu Okuyanlar: |
| 3uZgibi, Poyrazkarayel, 56 Ziyaretçi |