| |
(01-03-2019, 01:14 AM)snowserkan Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Asıl dikkat edeceğimiz gün ise 7 Ocak sabah saatleri olacak. Ağzınız bal yesin Serkan bey, umarım dediğiniz gibi gelir bozulmadan ![]() Bu arada marmara geneli için dimi bu dediğiniz?
Kocaeli ve Sakarya'yı sormayın.
![]() Çok kuvvetli ve sürekli kar yağışları 7 ocak'tan itibaren fazlasıyla Kocaeli ve Sakarya'da da görülecek.
Selamün aleyküm hayırlı geceler öncelikle bu sistem hakkında kar yağacak mı sistem nasıl olacak gibi söylentilere yazdığım saatlere bakın ve bu verdiğim zaman dilimlerinde beklenti yüksek kuvvetli sağanak yağış Marmara'nın tamamını yarın 18:00 etkisi altına alacak gece saatler 00:00 gösterdiğinde sıcaklığın düşmesiyle Edirne Trakya çevresinde yoğun kar yağışı başlayacak cuma sabahı kky esmesiyle sıcaklıkta müthiş bir düşüş olacak akşam saatlerine kadar İstanbul un genelinde yoğun kar bekliyorum bu verdiğim saatlere bakın bu sistem günlük yakın markaja alınarak analiz edilmesi lazım Serkan beyi uzun zamandır takip ediyorum kendisi bu işin Piri onun hissettiklerini tahmin ediyorum insanlara tam net bilgi vermek istiyor hayal kırıklığına kimsenin beklenti verip üzmek istemez eminbey serkanbey sizi severek takip ediyoruz
Mevcut veriler ışığında bu tahmin çokta sekmeyecektir.
Edindiğim tecrübeler sistemin (7-10 ocak) dahada kuvvetleneceğini söylüyor.
Cuma-Cumartesi geçişinde yağışı yağmur olarak değil de kar olarak alırsak Cuma yağacak karın örtüsünü muhafaza ederiz, 6-7-8’inde üstüne birikir şov olur. Tersi olursa da muhtemelen cuma oluşan örtüyü yağmur bozar ama 5(gecesi)-6-7-8 yine güzel örtü bırakır. İlk sistemin zayıflamasına sitemim de bu yüzdendi, efsaneler efsanesi direkten döndü. İkinci sistem böyle gelirse yine efsane olur
Serkan bey gerçekten ben yazdıklarınızı okumadım benzer bir yazı olmuş gerçekten hissiyat çok iyiymiş ?
4 Ocak günü 11 gibi final sınavım var sizce gidişimde çok sıkıntı olur mu Çağlayan tarafından, Mahmutbeye gideceğim? Serkan abinin dediğine göre yoğun yağış olacakmış, bakalım sınav belki de ertelenir. Bu arada final ertelenirse haftaya da kar devam ederse bu dönem bitmez galiba
|
| Konuyu Okuyanlar: |
| Akın, 60 Ziyaretçi |