| |
Yeni Yılınız Kutlu Olsun. Sağlık, Huzur, Mutluluk ve Bol Kazanç Getirsin.
Beğenenler:
• fook, Hasan_iSTANBUL, KardanadamEmin, kardelisi, kuzey1352, oguzsoydan, sahinok, Snowevren, Snowsedat
Değerli arkadaşlar nasıl ki modeller bir güncellemede kötü gelince ona takılıp bütünüyle pes etmiyorsak bir iki model iyi gelince de fazla abartmayalım çünkü böyle duygusal davranınca BİLİMSEL TAHMİN'den çıkıyor iş. Saygılar...
Şu anda bir miktar daha doğulu bu bizim için iyi.
Ama keşke diyorum şu Tepki alçağı daha güneyde oluşup biraz daha doğulu hareket etseydi.
Beğenenler:
• adakar, burakrpc, Emirsiyahbeyaz, hakancitak, Haloquest, Hasan_iSTANBUL, KardanadamEmin, kuzey1352,
(01-01-2019, 12:53 AM)snowserkan Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Şu anda bir miktar daha doğulu bu bizim için iyi. Bakan göz, gören göz. Ben de bakıyordum, önceki güncelleme ile kıyaslıyordum. Fotokopi gibi çıktı yazacaktım az kalsın.
(01-01-2019, 12:55 AM)scream Adlı Kullanıcıdan Alıntı:(01-01-2019, 12:53 AM)snowserkan Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Şu anda bir miktar daha doğulu bu bizim için iyi. Artık yok.
Öyle anormal bir şekilde yon değiştirirse sac baş yoldurur bu saatten sonra. En iyisi her güncellemede yavaşça da olsa zonguldak tarafından çıkması bizim için çok iyi olur.
(01-01-2019, 12:57 AM)SnowNow! Adlı Kullanıcıdan Alıntı:(01-01-2019, 12:53 AM)snowserkan Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Şu anda bir miktar daha doğulu bu bizim için iyi. Estağfurullah Doğuladıkça soğuklar artar. |
| Konuyu Okuyanlar: |
| AZOR, 49 Ziyaretçi |

Ben de bakıyordum, önceki güncelleme ile kıyaslıyordum. Fotokopi gibi çıktı yazacaktım az kalsın.