Hoşgeldin Ziyaretçi, Henüz üye değil misiniz? Üye ol  
Modeller   Diyagramlar   Radar  

Sohbet - Muhabbet....

(12-30-2018, 05:09 PM)KardanadamEmin Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
(12-30-2018, 05:03 PM)Snowevren Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Kovuluyorlar ya bayılıyorum. Smile Smile Hep derdim ki 8 senedir.Acaba şöyle kaliteli bir forum egosu tavan yapmamış insanların olduğu bir forum bulabilecekmiyiz diye.Ahanda orası burası.Bu şahıslara haddini bildirecek birileri olmayacak mı diye düşünürken bizi de kollayan duygularımıza tercüman olanları burada görmek offf diyorum.Çok huzurluyum çoook.Şu fötr şapkalı adam kuduruyordur şimdi. Smile

Fötr şapkalı adam...ahahaha Big Grin Big Grin Big Grin eye

iyiydi Big Grin
  Beğenenler:
  • Snowevren

Turker34. Wow cu. Bu konsmalari animsadim...
  Beğenenler:
  • SnowNow!, Zeynep

Bu sene istanbula kar mar yok nokta..İnşallah seneye..Smile
?????

(Son Düzenleme: 12-30-2018, 08:12 PM, Düzenleyen: zerensefa.)

(12-30-2018, 08:07 PM)Özgür Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Bu sene istanbula kar mar yok nokta..İnşallah seneye..Smile
?????

Valla linç yersiniz demedi demeyin.  anlamayan

Edit: jeton şimdi düştü  duvar
SUDAN ADAM
  Beğenenler:
  • Özgür

(Son Düzenleme: 12-30-2018, 08:17 PM, Düzenleyen: zerensefa.)

(12-30-2018, 08:06 PM)Serhat Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Turker34. Wow cu. Bu konsmalari animsadim...

Bu konuda size katılamayacağım, bu fikiri daha öncede belirtti forumda kendisi. Yorumdan anladığım kadarıyla bir tespit yapmış. Bu konuda fikrim olmadığı için yorum yapamıyorum, Serkan abiye sormak gerekiyor. Gerçektende yer yüzü sıcaklıklarını sadece 850hpa haritasina bakarak yapabilir miyiz? Yoksa Turker34 nickli üyemiz yanlış mı yorumluyor.

Bilgi : Üyemizin profil analizi yapıldı, diğer mesajlarında olumsuz herhangi bir troll mesaj yer almıyor.
SUDAN ADAM
  Beğenenler:
  • Soğukcephe

Kara gömüleceğiz yazmayan, aklı başında bir şekilde görüşlerini aktaran, modellerden olsa da kendi tahminini yapan ama bu tahminde gördüğü ve tamamen gerçek olan ısınma emarelerini belirten herkes wow’cu değil mi?

(12-30-2018, 08:17 PM)Soğukcephe Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Kara gömüleceğiz yazmayan, aklı başında bir şekilde görüşlerini aktaran, modellerden olsa da kendi tahminini yapan ama bu tahminde gördüğü ve tamamen gerçek olan ısınma emarelerini belirten herkes wow’cu değil mi?

Tabiki değil. Smile

Gördüğünü anlaşılır şekilde yorumlayan herkese teşekkür ederiz.
Katılımlarınız bizim için önemli ve değerlidir.
  Beğenenler:
  • Soğukcephe

Sefa kardeşim yalamı 2019 da bol bol kar göreceğiz inşallah Smile Smile

Merhaba bile demeden Turker34'ü savunmanız enteresan. Burası wow değil, bir bakılır zaten. Sadece muhalif diye kimse tekmelenmez.

Konuya dönelim lütfen.

(12-30-2018, 08:20 PM)Özgür Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Sefa kardeşim yalamı 2019 da bol bol kar göreceğiz inşallah Smile Smile
Off doğru diyorsun nasıl bekleyecez seneye kadar. Serkan abi tam bir sene sonrasını günü gününe tahmin ettirdin. Bu bir rekor. Big Grin  kiskis Spiteful
SUDAN ADAM
  Beğenenler:
  • Özgür, snowserkan

Konuyu Okuyanlar:
1 Ziyaretçi