| |
O tayfanın bir kısmı zaten aramizda buradan kopya alıp orada kendi yorumu gibi yayınlıyor biraz değiştirip.
Arkadaşlar wowun sayfasını çoktan kapattık, daha önce bir çok kez söyledik o sitenin sohbeti burada geçmesin diye, lütfen buna dikkat edelim artık. Gereksiz yere tahmin sayfası dolmasın
Sevgili site yetkilileri ve kullancılar;
Diğer sitedeki tecrübelerinizi göz ardı etmeyin lütfen. Biri yazdığında bunum art niyetli olup olmadığı çok net belli ediyor kendini. Hatta bazen çok naif sorular soruyorlar bunlar da kendini belli ediyor. Her sorunun cevabı olmak zorunda da değil. Bu tür durumlarda site yetkililerinin kullanıcıyı banlamasını bekliyor, en önemlisi de biz kullanıcıların yorumlamamasını rica ediyorum. Kişi anladığım kadarıyla uzaklaştırılmış, mesajlar silinmiş olmasına rağmen bir şekilde kullanıcıların yorumlarında alıntı olarak mevcut ve 5 sayfa bunun üzerine konuşulmuş. İstedikleri bu ve bunda başarılı olmuşlar. Herkese iyi hafta sonları.
Kovuluyorlar ya bayılıyorum.
Hep derdim ki 8 senedir.Acaba şöyle kaliteli bir forum egosu tavan yapmamış insanların olduğu bir forum bulabilecekmiyiz diye.Ahanda orası burası.Bu şahıslara haddini bildirecek birileri olmayacak mı diye düşünürken bizi de kollayan duygularımıza tercüman olanları burada görmek offf diyorum.Çok huzurluyum çoook.Şu fötr şapkalı adam kuduruyordur şimdi.
Üst üste yazdım kusura bakmayın ama.Haddim olmadan şu üyeliklere mantıksız saçma sapan nick alanları uyaramaz mısınız.Nick bile ne amaćla burada olunduğunu gösteriyor sanki.Bu kişilere nick konusunda uyarı yapılabilir mi?
zaten ne olduysa o fötr şapkalı adam yüzünden oldu adamın yönetim zihniyeti yüzünden nice nice tahminciler terketti orayı airf tarifler sistemciler efsane semihlerden tut
akın kurtoğlu zafer yüce orçun bostancılar ve daha hatırlayamadığım bir çok tahminci şimdi kendileri yazıp kendileri oynuyolar
(12-30-2018, 05:03 PM)Snowevren Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Kovuluyorlar ya bayılıyorum. Fötr şapkalı adam...ahahaha
|
| Konuyu Okuyanlar: |
| 1 Ziyaretçi |

niye yapıyorsun böyle şeyler tam girdim banlamak için baktım banlanmış ayıp ediyorsun ama
blizzort olmuş arkadaş geçmiş olsun.