| |
Serkan Abi ve diğer değerli yorumcu Abilerim kesinlikle moral bozmaya gerek yok olumluda olsa olumsuzda olsa. Sistemimiz duruyor sadece bir güncelleme kötü gitti diye (ki o kadarda kötü değil) karalar bağlayamayız. Daha önümüzde günler var. Geçtiğimiz günlerdede bu takım bozulmalar oldu, sistemler gitti geldi ama bir şekilde rayına girdi, girecekte. Sadece atmosferde modellerin bile çözmekte zorlandığı büyük değişimler mevcut. Diğer olumsuz yorum ya da felaket tellallığı yapan arkadaşlarıda çokta kale almayın bu tarz zıt görüşlü ya da karakteri zayıf insanlar var ve olmayada devam edicek. Onlarla forumdaki yönetici arkadaşlarımız ilgilenir fazlasıyla. Gerçekten çok güzel ve hoş bir ortamımız var Allahta bu güzel ve samimi ortamımızı daim etsin. Hepinize bol KARlı bir kış diliyorum pes etmek yok sonuna kadar takibe devam güzel günler göreceğiz O SENE BU SENE
Neden 1 çıktıyla moralinizi bozuyorsunuz anlamadım. Sıcaklık şuan göründüğü halde bile kar değerlerinde zaten. Yarın yüzde 90 belli olur neler olacağı.
![]() 2017 de bu günlerde burdan bakmıştım efsaneye kky olark gösteriyordu. Şimdi kar bile işin içine girmiş. Efsane olacağından hiç süphem yok.
(12-30-2018, 11:59 AM)snowserkan Adlı Kullanıcıdan Alıntı: tüm seviyelerde soğuklarda kırılma gösterdi modeller nedeni ise bize göre çokta uygun olmayan yerde siklon patladı. Serkan Hocam 2016-2017’deki Konya ve Karaman’da rekorlar kırdıran ve Antalya’ya kar düşüren, günlerce de devam eden siklonun patlama noktası neresiydi? Şu anda görünen patlama yeri nereleri etkiler?
(12-30-2018, 12:07 PM)Xooner Adlı Kullanıcıdan Alıntı:(12-30-2018, 11:59 AM)snowserkan Adlı Kullanıcıdan Alıntı: tüm seviyelerde soğuklarda kırılma gösterdi modeller nedeni ise bize göre çokta uygun olmayan yerde siklon patladı. 2016 Aralık ayı sonlarında rekor kar yağışlarının görüldüğü dönemde yukarı seviye soğuğu tamda fethiye-marmaris arasına bir yere inmiş. ve bu ULL'nin hemen sağ sınır ucunda tepki alçağı patlamış. ![]() Modellerin son gösterdiği çıktıya göre Tepki alçağının batısında kalan trakya, güney marmara ve kuzeye çıktığında istanbul extrem yağış alır. sıcaklık kırılmaz ise 5-6 saat boyunca aralıksız kar yağışı istanbul'u felç eder. çok fazla birikim gerçekleşir. Burada Çanakkale,Balıkesir,Tekirdağ, Bursa neden daha fazla kar örtüsü alır? çünkü bu kesimler daha erken siklonun güneyinde kalırlar kuzeydeki soğuklar bu bölgelere daha erken çekilir.
https://ibb.co/3yWBmG6 An itibariyle telefondaki hava raporum Serkan hocam yağmasada biz mutluyuz bu formda önümüze bakmamız gerekir takılmaya gerek Yok siz ve sizin gibi değerli tahminci arkadaşlar emeğinize sağlık
Balıkesir hazır Serkan abi bekliyoruz. dün Susurlukun rakım olarak 570 mt yükseklikte bir köyündeydim. tutmuyordu ama güzel bir kar yağışı vardı. sıcaklıkla alakalı. ve sıcaklıktan son yağan kar da erimemiş hala bembeyazdı. orda sohbet ettik 2-3 kişiyle dedim haftaya akr geliyor diye . yandık o zaman diyorlar 1 metre yapar gene dediler ama böyle giderse zaten merkezlere yarım metre yapacak
orları ne olur bilemem birde siz Balıkesir Bursa gibi şehirleri kar bakımından biraz daha yoğun olabilceğinden bahsetmişsiniz üstteki yorumunuzun birinde.. bakalım
|
| Konuyu Okuyanlar: |
| KardanadamEmin, Mertatakoy, 44 Ziyaretçi |

orları ne olur bilemem
Sabah güncellemesinde istanbul kıyı kesimleri 25 cm iken iç kesimler 20 cm civarıydı.