| |
(12-28-2018, 07:24 PM)snowserkan Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Kocaeli, Sakarya, B.Karadeniz , Ankara, Konya, Sivas HAZIRMISIN? (12-28-2018, 07:32 PM)snowserkan Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Dahada güzelleşecek. Serkan bey istanbulun yanibasi gebze olarak haziriz bekliyoruz son paylasimlariniz super guzel ellerinize emeklerinize saglik inanin cok mutlu oldum bir karsever olarak hani kucuk bir cocugun eline en sevdigi oyuncagini verdiginizde nasi sevinir ayni o durumdayim sizden bu sozleri duymayi bekliyordum cooook tesekkurler artik mgmde su yagmur ikonlarini kar yapsin oda gorsun bu gercegi ayin 4 une kadar yagmur koymus Serkan bey size birsey sormak istiyorum bahsettiginiz sistemin giris tarihi tam netmi ayin 5 imi ??? bu konudada bir aciklama yapabilirmisiniz belkide yaptiniz gormemis olabilirim tekrar tesekkurler
6 Ocak sistemindeki gibi blokaj ihtimali yok mu? Sistemin süresi çok kısa oluyor bu şekilde, blokaj olsa da kara doysak.
(12-28-2018, 07:27 PM)snowserkan Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Bursa, Balıkesir Sende hazırmısın? az önce mesaj yazdım bu konuyla ilgi ama 1 saat önce siz yazmışsınız . hani kalbin temizmiş derler bazı insanlar öyle bir durum olmuş ![]() biz hevesle merakla bekliyoruz özellikle Bursa Mustafa Kemalpaşa Susurluk Balıkesir hattı
Serkan bey son güncellemeye göre kar yağışı ayın 3 undemi başlıyor bununla ilgilide bilgi verirseniz sevinirim
|
| Konuyu Okuyanlar: |
| Galatasaray1905, 33 Ziyaretçi |

tahminen nasıl olur kar kalınlığı